Home Lifestyle #BlindGetrouwd: sfeersponzen, kusverslaafden en andere kritiek op Twitter na aflevering 4

#BlindGetrouwd: sfeersponzen, kusverslaafden en andere kritiek op Twitter na aflevering 4

'Is "hop, weg sfeer" de familienaam van Tati? #BlindGetrouwd'

tweets blind getrouwd
© VTM

Twitter is immer kritisch voor de ‘Blind Getrouwd’-kandidaten en hun piepjonge relaties. Dat is ook dit jaar niet anders. In deze vierde aflevering kreeg vooral zotte Tati het zwaar te verduren.

Maar laten we positief beginnen: over Nick en Christophe blijkt niets dan positiefs te vertellen. En terecht! De mannen lijken haast als voor elkaar geschapen. De verwachtingen liggen hoog.

No pressure, jongens!

Christophe durft zich dan ook als enige kandidaat actief in Twitterland te begeven. Zo nu en dan post hij een achter-de-schermen-beeldje. Volgen die handel! De andere kandidaten zouden we eerder adviseren om ver weg te blijven van de stortvloed aan kritiek die Twitter heet.

De Twitteraars hadden het zondagavond voornamelijk gemunt op zotte Tati. Haar huwelijk met Lothar gaat op z’n zachtst gezegd niet meteen als een warm mes door de boter. En waar dat in een ‘normaal’ huwelijk semi-onopgemerkt voorbij kan gaan, kan je op televisie het kritische oog van Twitter zelfs niet met grote moeite ontwijken. Arme Tati en haar ietwat stroeve relatie lijken gebombardeerd te worden als zondagse pispaal.

Tati en Lothar mogen die denkbeeldige ‘Blind Date’-wand tussen hen volgens Twitter gerust even wegschuiven.

Vooral Tati’s koele kimono-ontvangst schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Die arme Lothar deed zijn best om zijn vrouwtje te verrassen en zij reageerde op z’n zachtst gezegd ietwat koeltjes. Een schande, vindt Twitter. Er kan stilaan een medelijden-met-Lothar-clubje opgericht worden, ons dunkt.

Wat gratitude zou volgens Twitter wel op z’n plaats zijn.

Tati zal haar sfeerspons op zondagavond willens nillens moeten inruilen voor de kritiekspons.

Maar ook Laura moet flink wat commentaar incasseren. Zij is volgens Twitternormen dan weer niet voldoende dankbaar voor haar huwelijksbestemming en echtgenoot. Er zijn er velen die op dit eigenste moment met Sonny op Bali zouden willen vertoeven.

Moest het niets worden tussen de twee, staan er met andere woorden ongetwijfeld heel wat vrouwen te springen om Sonny met open armen te ontvangen na het ‘Blind Getrouwd’-avontuur.

Winnie en Jonah zijn overduidelijk het meest into elkaar, maar ook daar valt blijkbaar héél wat op te zeggen. Door onderstaand idee nemen wij volgende maandag alvast een dagje vrij.

Het ene koppel moet meer affectie tonen, het ander zou z’n handen dan weer beter wat meer thuishouden. Twitter zwaait duchtig met de vinger. Vooral kusgrage Jonah mag wat afkoelen.

Gelukkig is er ook een enkeling die het koppel wél alle geluk van de wereld gunt. Jonah en Winnie doen bovendien ook heel wat vlinders in andermans buikjes heropflakkeren. Zo schoon!

We vatten het algemene gevoel even samen:

Wanneer starten de inschrijvingen voor de volgende reis – euh – seizoen?

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.