Home Lifestyle Tati over het kimono-debacle in ‘Blind Getrouwd’: ‘Ik heb me al schuldig...

Tati over het kimono-debacle in ‘Blind Getrouwd’: ‘Ik heb me al schuldig gevoeld over m’n reactie’

Kijkend Vlaanderen kromde zondag simultaan de tenen bij het ongemakkelijke kimono-moment tussen Tatiana en Lothar.

tati blind getrouwd
© VTM

Het is een herkenbaar gegeven in ‘Blind Getrouwd’: het loopt niet van een leien dakje tussen een van de koppels en de vrouw dreigt door de genadeloze kijker het label van harteloze trien opgeplakt te krijgen. Tatiana solliciteerde afgelopen zondag voor die rol door ondankbaar te reageren op een cadeautje van haar man Lothar. Daar voelt ze zich schuldig over, zegt ze in Dag Allemaal.

Er komt natuurlijk veel montage kijken bij een programma als ‘Blind Getrouwd’, maar de reactie van Tati op Lothars cadeautje was amper voor interpretatie vatbaar. De Puursenaar kocht voor zijn kersverse vrouw de kimono die ze zo mooi vond, maar zij kon alleen maar awkward lachen en zeggen dat hij dat écht niet had moeten doen. Kijkend Vlaanderen kromde z’n tenen en gaf de hoop voor het koppel helemaal op.

Geen valse hoop

Tati was al bang voor de reacties op het fragment, maar vindt dat ze kan verklaren wat er gebeurde. ‘Dat geschenkje kwam gewoon totaal verkeerd over’, legt ze uit. ‘Voor mij was dat het cadeau van iemand die wilde tonen dat hij verliefd op mij was. Alsof je op café een traktatie zou krijgen van een vreemde man. Ik wou Lothar geen hoop geven door te blij te reageren. Gevolg: ik wist helemaal niet meer wat te zeggen, wist me geen houding te geven. Terwijl het gewoon heel lief was van hem. Ik heb me al schuldig gevoeld over m’n reactie, hoor.’ Ze hoopt dat de kijker begrip kan opbrengen voor haar, want de kritiek kan haar pijn doen.

Ook in ‘Blind Getrouwd: Naspel’ heeft Tati het over de kimono. ‘Het was zo lief van hem. Mocht ik super verliefd zijn, zou ik smelten voor zo’n cadeau’, zegt ze. Maar dat was dus nog niet het geval. Tati had gehoopt op instant verliefdheid, zoals bij Jonah en Winnie, maar die voelde ze niet. ‘Ik had verwacht dat het liefde op het eerste gezicht zou zijn’, zegt ze nog in Dag Allemaal. ‘Maar dat was er niet, ik voelde op huwelijksreis nog niets voor Lothar. En dat deed me panikeren. Waardoor ik me wat afgesloten heb.’

Toch moet de kijker volgens haar de hoop nog niet opgeven, want dat deden zij toen ook niet. ‘We gaan de komende tijd heel goed met elkaar blijven praten, zodat we mekaar leren begrijpen. En wat niet is, kan nog komen, zou ik zeggen. Trek maar niet te snel conclusies’, besluit ze. We zijn benieuwd!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.