Home Lifestyle Beter laat dan nooit: ‘Harry Potter Go’ komt er deze vrijdag aan

Beter laat dan nooit: ‘Harry Potter Go’ komt er deze vrijdag aan

‘Harry Potter: Wizards Unite’ wordt vrijdag wereldwijd gelanceerd.

© Harry Potter: Wizards Unite

Stiekem waren we eigenlijk al vergeten dat er een ‘Harry Potter’-versie van ‘Pokémon Go’ kwam, maar deze week is het eindelijk zover. Deze vrijdag wordt namelijk de applicatie ‘Harry Potter: Wizards Unite’ wereldwijd gelanceerd. Dat werd tijd!

De release van applicatie ‘Harry Potter: Wizards Unite’ was oorspronkelijk voorzien voor de tweede helft van 2018, maar het is dus een jaartje later geworden. Het principe van het spel is hetzelfde als bij ‘Pokémon Go’ en spelers moeten dus naar buiten om te kunnen spelen. Net op tijd voor het mooie weer! In plaats van Pokémons te vangen, ga je hier spreuken afvuren, tegen slechte tovenaars vechten en magische items verzamelen.

De makers van de app hebben alvast een promofilmpje online gesmeten waar ze meteen ook de releasedatum bekendmaken. Nu vrijdag, een jaar later dan voorzien, wordt het spel gelanceerd. De video die de makers op Twitter deelden, ziet er alvast indrukwekkend uit. Wij zijn dan ook benieuwd of ‘Harry Potter: Wizards Unite’ net zo’n hype zal worden als ‘Pokémon Go’ of komen de makers er echt te laat mee af? We’ll see!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.