Home Lifestyle ZIEN: Kinepolisbezoekers kregen verborgen hints over de Mol tijdens finale-event

ZIEN: Kinepolisbezoekers kregen verborgen hints over de Mol tijdens finale-event

Zo zaten er tips in de nummerplaten, lampions en achtergrondmuziek.

© VIER

Wie afgelopen zondag naar de finale van ‘De Mol’ ging kijken in Kinepolis Antwerpen, kreeg vlak voor de uitzending tal van verborgen tips over wie de saboteur was.

Zo goed als heel Vlaanderen zat vorige zondagavond aan zijn of haar televisiescherm gekluisterd om na wekenlang spannend afwachten eindelijk te ontdekken wie de Mol van 2019 is. Bij Axel brandde het lampje, wat hem de grote overwinnaar van deze editie maakte. Wie zijn hoofdverdachte was, weet ondertussen iedereen, of je hebt de afgelopen dagen zoals een échte mol onder de grond geleefd. Elisabet was namelijk al die tijd de meestersaboteur.

Geniale stunt

Je kon de finale ook op groot scherm bekijken in Kinepolis Antwerpen. Bezoekers kregen de kans om de Mol 2019 nog een tikkeltje vroeger te ontmaskeren dan de mensen die in hun zetel keken. Vlak voor de uitzending werden de aanwezigen namelijk overladen met een aantal sluwe verborgen hints. Wie die avond op onder andere de nummerplaten, de achtergrondmuziek en de lampions lette en die codes kon ontcijferen, had sowieso Elisabet aangeduid als saboteur. In onderstaand fragment wordt alles duidelijk.

Dit was opnieuw een geniale stunt van de makers van het al even geniale programma. We kunnen nu al niet wachten tot de laatste aflevering, waarin we eindelijk te zien krijgen hoe Elisabet al die weken lang ongezien molde.


Lees ook: