Home Lifestyle OUR HEARTS WILL GO ON: ‘De Mol’ deelt leukste momenten van afvaller...

OUR HEARTS WILL GO ON: ‘De Mol’ deelt leukste momenten van afvaller Joeri

Na de aflevering van gisteravond is iedereen nog druk bezig zijn verdriet te verwerken.

Toen Gilles De Coster gisteren als eerste de naam van Joeri noemde, waren we ervan overtuigd dat onze favoriete kandidaat een plekje in de finale had weten te bemachtigen Alleen maakte onze vreugde al snel plaats voor verontwaardiging toen zijn scherm rood kleurde. Gelukkig kunnen we dankzij de makers van ‘De Mol’ nog een laatste keer van al zijn hoogtepunten genieten. Ze hebben namelijk Joeri’s leukste momenten op een rijtje gezet in een compilatiefilmpje.

Het kon televisiekijkend Vlaanderen al bijna niet meer schelen wie de mol was, als Joeri maar in de finale zat. Maar helaas heeft het niet mogen zijn. Onze favoriete kandidaat kreeg gisteren namelijk een rood scherm te zien en moest het spel noodgedwongen verlaten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zijn grappige uitspraken zullen we komende zondag dus moeten missen, maar dankzij de programmamakers kunnen we nog een laatste keer genieten van al zijn fratsen. Op vraag van enkele kijkers en grote fans hebben ze dan ook een verzameling van zijn leukste momenten in een filmpje gegoten.

Al zijn ze bij ‘De Mol’ nog enkele van onze favoriete momenten vergeten. Omdat ook wij Joeri niet zonder waardig afscheid kunnen laten gaan, hebben we nog wat extra hoogtepunten op een rijtje gezet. Wat dacht je van zijn verwonderde blik toen hij niet twee, maar drie keer na elkaar moest niezen?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Of toen hij indruk maakte op heel Vlaanderen met zijn kennis van ‘Het Eiland’.

Eén ding is zeker: het huidige seizoen van ‘De Mol’ zou niet hetzelfde geweest zijn zonder Joeri. We gaan je missen, man!

Lees ook: