Home Lifestyle 9 kijktips voor tijdens deze regenachtige maar knusse herfstweek

9 kijktips voor tijdens deze regenachtige maar knusse herfstweek

Het seizoen van chillen op de sofa is begonnen!

© VTM/ Universal Pictures/ VIJF

‘Zin om te zien?’ Het is de reactie die we het vaakst zien verschijnen onder artikels over leuke programma’s of nieuwe series. Want een date met je vrienden of je lief hoeft niet altijd op café, maar kan ook gewoon voor de tv. Elke maandag verzamelt onze tv-redactrice de leukste kijktips van de week, zodat je je gezellige avondjes al kan inplannen.

1 / 9
Miss You Already
Chateau Meiland
Snackmasters
Telefacts NU: Taboe in de buik
ZeroZeroZero
Hoe krijg je een beter orgasme?
Emily in Paris
Chloe
Erin Brokovich
Miss You Already
Miss You Already

In deze Britse film uit 2015 spelen Drew Barrymore en Toni Colette twee hartsvriendinnen die álles samen deden en doen. ‘Miss you already!’ zeggen ze telkens tegen elkaar als ze afscheid nemen. Wanneer Milly (Toni Colette) verneemt dat ze borstkanker heeft en Jess (Drew Barrymore) eindelijk zwanger geraakt, komt hun relatie echter onder druk te staan. ‘Miss You Already’ is een oprechte tearjerker waarvan je blij en triest tegelijk wordt.

Dinsdag om 20u40 op VTM 3.

© New Sparta Films

Chateau Meiland
Chateau Meiland

Mijn favoriete Nederlanders zijn terug en ik had het helemaal gemist! Gelukkig zijn we nog maar één aflevering ver in het vierde seizoen. In de tweede aflevering willen Martien en compagnie verder met de verbouwing van het kasteel, het bijhuis en het zwembad, maar aannemer Sellam bezwijkt onder de stress. Hij wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting, waardoor de familie op zoek moet naar nieuwe klusjesmannen.

Dinsdag om 20u35 op VIJF.

© VIJF

Snackmasters
Snackmasters

In de derde aflevering van ‘Snackmasters’, het programma waarin bekende chefs zo goed mogelijk populaire snacks proberen namaken, doet niet alleen het eten je watertanden. Chef Marco Ballardin is dinsdag de snack van de avond. De Italo-Braziliaanse kok neemt het op tegen patissier Roger Van Damme in een wedstrijdje Giant-hamburger maken.

Dinsdag om 20u40 op VTM.

© VTM

Telefacts NU: Taboe in de buik
Telefacts NU: Taboe in de buik

Twee weken geleden las je in Flair het verhaal van Ellen, die ondanks haar endometriose mama werd. Zij en haar man Thomas maakten een documentaire over het gevecht tegen de ziekte. Morgen zie je hun verhaal in ‘Telefacts NU’.

Dinsdag om 21u45 op VTM.

© VTM

ZeroZeroZero
ZeroZeroZero

‘ZeroZeroZero’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Italiaanse journalist Roberto Saviano, die ook het scenario schreef van de veelgeprezen maffiareeks ‘Gommora’. De misdaadserie schetst een onverbloemd en hard beeld van de internationale cocaïnehandel: van de Mexicaanse cartels over de Amerikaanse transporteurs tot de Italiaanse maffiafamilie die voor de distributie in Europa zorgt. Niet voor mietjes dus!

Woensdag om 22u20 op Canvas.

© Canvas

Hoe krijg je een beter orgasme?
Hoe krijg je een beter orgasme?

In deze Britse documentaire komen zeven vrouwen aan het woord. Ze delen hun ervaringen én hun trucs voor een beter orgasme. Want een beetje hulp kan nooit kwaad!

Donderdag om 21u45 op VTM 2.

© Channel 5

Emily in Paris
Emily in Paris

Fans van ‘Sex and the City’, opgelet! De nieuwe Netflixreeks ‘Emily in Paris’ is namelijk van de hand van Darren Star, de man achter ‘SATC’. Lily Collins speelt socialmediamanager Emily die naar de Franse hoofdstad wordt gestuurd om de plaatselijke zetel van het bedrijf bij te staan met haar marketingkennis. Maar Emily’s Amerikaans enthousiasme wordt niet echt geapprecieerd door haar Franse collega’s, to say the least. De tien afleveringen volgen het Parijse avontuur van de Amerikaanse, die niet alleen in haar werkleven maar ook in haar liefdesleven heel wat voor de fashionable voeten gegooid krijgt.

Vanaf vrijdag op Netflix.

© Netflix

Chloe
Chloe

Voor een spannende vrijdagavond zap je deze week naar VTM 2. Amanda Seyfried speelt in ‘Chloe’ een prostituee die wordt ingehuurd door de knappe Catherine (Julianne Moore) om haar man te betrappen op overspel. Wanneer er gevoelens in het spel komen, gaat alles mis.

Vrijdag om 20u45 op VTM 2.

© Sony Pictures Classics

Erin Brokovich
Erin Brokovich

‘Erin Brokovich’ is een van die films die je moet gezien hebben. De film won tal van awards, waaronder de Oscar voor Beste Actrice voor hoofdrolspeelster Julia Roberts. Roberts is dan ook geniaal als de juridisch secretaresse en moeder van drie die met succes een rechtszaak opstartte tegen een groot bedrijf dat mensen ziek maakte. Grappig weetje: de echte Erik Brockovich speelt in de film over haar verhaal een kleine rol als serveerster.

Zaterdag om 21u30 op Eén.

© Universal Pictures

Lees ook: