Home Lifestyle Dina ‘Libelle’ Tersago maakt plaats voor de Suikerspin in ‘The Masked Singer’

Dina ‘Libelle’ Tersago maakt plaats voor de Suikerspin in ‘The Masked Singer’

'Ik zie het leven dan ook door een roze bril. Al is het niet altijd rozengeur en maneschijn.'

suikerspin the masked singer
© VTM

Gisteren was het tijd voor de tweede show van ‘The Masked Singer’ en helaas moesten we op het einde afscheid nemen Dina Tersago die onder het kostuum van Libelle verstopt zat. Bij VTM zijn ze wel van plan om haar plaats op te vullen en wij krijgen van de zender ook meteen haar opvolger te zien. Zo mag kijkend Vlaanderen vanaf volgende week raden wie er achter de vermomming van de Suikerspin zit.

Wie dacht dat VTM maar één keer een nieuw personage zou introduceren, heeft het mis. Dina ‘Libelle’ Tersago maakt namelijk plaats voor de Suikerspin in ‘The Masked Singer’. En tijdens de vorige liveshow maakte ook al de gracieuze Zeemeermin haar opwachting. Wie wil horen hoe de Suikerspin klinkt, zal wel nog even moeten wachten. De zangstem van deze roze verschijning houden ze bij de zender nog heel even geheim, maar de komende dagen zal het kostuum al een keertje opduiken tussen de programma’s van VTM.

Gelukkig hoeven we niet op Niels Destadsbader te wachten om een hint te krijgen, want die krijgen we nu al gewoon zelf. ‘Alles zoet? Zin in een stukje suikerspin? Of zijn jullie geen zoetekauwen? Laat me misschien nog even heel, ik moet nog een tijdje mee. Al die suiker is toch zalig? Mensen worden daar zo gelukkig van. Al moet ik tegenwoordig wel beter opletten voor mijn figuur. Ik zie het leven dan ook door een roze bril. Al is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik heb massa’s energie. Daardoor raak ik soms helemaal zot gedraaid. Maar dat kan me hier goed van pas komen. Ik ben een echte suikerbom en laat de boel ontploffen’, aldus Suikerspin. Hmmm, spannend!

‘The Masked Singer’ is elke vrijdag om 20u40 te zien bij VTM.

Lees ook: