Home Lifestyle Ketnet Junior zoekt opnieuw kindjes die willen meespelen in de nieuwe afleveringen...

Ketnet Junior zoekt opnieuw kindjes die willen meespelen in de nieuwe afleveringen van ‘Tik Tak’

Je zusje, petekindje, neefje of dochtertje moet tussen de 1,5 en 4 jaar zijn en is best helemaal niet verlegen.

tik tak
© VRT

Is jouw zusje, petekindje, neefje of dochtertje een kleine ster in wording? Schrijf ze dan in om mee te spelen in de gloednieuwe afleveringen van ‘Tik Tak’ op Ketnet Junior.

Ketnet Junior maakte vorig jaar gloednieuwe afleveringen van het populaire kinderprogramma ‘Tik Tak’. We groeiden er allemaal mee op en het aanstekelijke deuntje zingen we massaal luidkeels mee. Dankzij de nieuwe reeks kon de zender ook de nieuwe generatie peuters en kleuters entertainen met hun bekende schaapjes en schaduwmannetje. De vernieuwde versie sloeg duidelijk aan, want VRT wil nu extra afleveringen maken en is daarvoor opnieuw op zoek naar kleine sterretjes.

Wat moet je doen?

Schuilt er een kleine entertainer in jouw kindje, neefje of petekindje? Schrijf hem of haar dan in om een van de nieuwe ‘Tik Tak’-kindjes te worden. De enige voorwaarden zijn dat ze tussen anderhalf en vier jaar oud moeten zijn, ze al vlot kunnen stappen en ze helemaal niet verlegen zijn. Je moet je ook kunnen vrijmaken tijdens de periode van 21 tot en met 24 april voor de opnames in Brussel.

Heb je meer dan één sterretje in gedachten dat voldoet aan deze omschrijving? Geen probleem, want je kan tot drie kindjes inschrijven op de website van Ketnet Junior. De zender vraagt om telkens een tof filmpje op te nemen van de kleine showman of -vrouw waarin ze gewoon lekker zichzelf zijn. Inschrijven kan nog tot 2 maart, en dat tot 10u.

Internationaal verkocht

Er komen trouwens niet alleen nieuwe afleveringen. ‘Tik Tak’ is ook internationaal verkocht aan Nederland, Denemarken, Finland, Noorwegen en zelfs Israël. Bij ons is het programma te zien op Ketnet Junior dat in de voormiddag speelt op het Ketnet-kanaal en in de namiddag op het Canvas-kanaal. Digitaal is het 24/7 te bekijken via de gratis Ketnet Junior-appKetnetJunior.be en het YouTube-kanaal van Ketnet Junior.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.