Home celebs ZIEN: Netflix lost trailer van Taylor Swifts documentaire ‘Miss Americana’

ZIEN: Netflix lost trailer van Taylor Swifts documentaire ‘Miss Americana’

En die toont een heel andere kant van Tay Tay.

Miss Americana
© Netflix

Taylor Swift veroverde meer dan 10 jaar geleden de wereld met haar nachtegalenstem en monsterhit ‘You Belong With Me’. En hoewel we intussen al 10 jaar lief en leed (lees: haar nummers zijn het perfecte medicijn tegen liefdesverdriet) met haar delen, blijken we bitter weinig over de zangeres te weten. Daarom wil ze nu ook haar eigen rollercoaster aan gevoelens en mijlpalen met ons delen in haar documentaire.

Met haar Netflixdocumentaire ‘Miss Americana’ wil Tay Tay aantonen dat ze een groot deel van haar professionele carrière verborgen heeft gehouden voor haar fans. Ze wil nu open kaart spelen en ons meenemen op haar avontuur. De zangeres ging de afgelopen jaren meermaals op reis om zichzelf te ontdekken en wil haar fans nu graag meenemen en ze laten kennismaken met een heel andere Taylor. Als we de trailer mogen geloven, zal de documentaire een heleboel achter de schermen-beelden met ons delen en voor het eerst aan de wereld laten zien hoe Taylor worstelt met haar imago, de vele kritiek die ze krijgt en haar publieke persoonlijkheid.

‘Heartbreak Prince’

We zien hoe ze voor het eerst opkomt voor de LGBTQ-gemeenschap en hoe haar haar familie en vrienden haar steunen wanneer ze het moeilijk heeft. Ook haar schattige katten Olivia, Meredith en Benjamin zullen een grote rol spelen in de documentaire, want zoals we allemaal weten, is Tay Tay een echte crazy cat lady. Verschillende fans merkten op dat ook Joe Alwyn, Taylors mysterieuze vriend, in de trailer opduikt, maar meer dan de achterkant van zijn hoofd krijgen we voorlopig nog niet te zien. Het is dus nog even afwachten of de ‘Heartbreak Prince’ wel degelijk in de documentaire zal verschijnen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Niet alleen Taylors (vele) vriendjes, maar ook haar politieke stem speelt een belangrijke rol in de documentaire. ‘Ik voel me echt goed, omdat ik me niet meer gemuilkorfd voel. Dat was mijn enige doen’, vertelt ze in de clip. We zullen dus hoogstwaarschijnlijk ook te zien krijgen hoe de zangeres op muzikaal vlak geïnspireerd werd door de huidige politiek en hoe ze dat in haar nummers wil uiten. ‘Ik geloof in de strijd voor LGBTQ-rechten en ben er rotsvast van overtuigd dat elke vorm van discriminatie op vlak van seksuele geaardheid of geslacht verkeerd is’, schreef ze in 2018 op Instagram.

Die post was het startschot van een nieuw tijdperk voor Swift. De zangeres had in het verleden heel veel schrik dat haar politieke stem haar carrière zou ruïneren, maar niets is minder waar, want ze werd nog nooit zo hard geprezen als nu. En terecht! ‘Het voelde verkeerd om te blijven zwijgen. Het was de juiste keuze’, vertelde ze tijdens een interview met Variety. Het heeft even geduurd voordat ze haar stem dus ook op een andere manier is gaan gebruiken, maar nu ze weet wat voor impact haar mening kan hebben, lijkt ze niet meer te stoppen en dat is wat ook in de documentaire benadrukt wordt. Ze evolueerde doorheen de jaren van een bescheiden countryzangeres naar een badass popster. We hebben er het laatste nog lang niet van gehoord!

‘Miss Americana’ zal vanaf 31 januari te zien zijn op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: