Home Lifestyle NOSTALGIE: Ketnet brengt een gloednieuw seizoen van ‘Tik Tak’ uit

NOSTALGIE: Ketnet brengt een gloednieuw seizoen van ‘Tik Tak’ uit

Ons favoriete kinderprogramma van vroeger komt terug!

kenet
YouTube: Ketnet Junior

Ketnet brengt binnenkort een stukje van onze kinderjaren terug, want de televisiezender gaat dit najaar een gloednieuw seizoen van ‘Tik Tak’ uitzenden. Het is Inge Bollens, kleindochter van bedenker Mil Lenssens, die het nieuws vanochtend bekendgemaakt heeft op Radio 1.

Tik Tak’ zag voor het eerst het licht in 1981 en was jarenlang de grote favoriet bij veel kinderen. Nu wordt het programma door Ketnet Junior in een nieuw jasje gestoken. ‘Het concept van toen, maar met en voor de kinderen van nu’, aldus Inge Bollens op Radio 1.

Bij de zender willen ze dus het oude concept behouden, maar ze gaan wel enkele nieuwe elementen toevoegen. ‘De afwerking en beeldkwaliteit zal voldoen aan de kwaliteitsnormen van nu, maar in materialen, rubrieken en texturen willen we absoluut trouw blijven aan de oorspronkelijke versie’, aldus de netmanager van Ketnet in Het Nieuwsblad.

Het programma was bovendien niet alleen bij ons populair, maar was een wereldwijd succes. Zo werd ‘Tik Tak’ onder andere uitgezonden in Australië, Nederland, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. De nieuwe afleveringen worden dit najaar verwacht op Ketnet Junior.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.