Home celebs HOERA: Ketnetwrapper Sarah Mouhamou is bevallen van eerste kindje

HOERA: Ketnetwrapper Sarah Mouhamou is bevallen van eerste kindje

Ze deelde een superschattige foto van de kleine spruit.

Instagram@sarahmouhamou

Ketnetwrapper Sarah Mouhamou (23) en haar vriend Jeffrey Van Aerschot kregen gisteren hun eerste kindje samen. Het is een zoontje en hij kreeg de mooie naam Nouh.

Sarah Mouhamou was uitgerekend voor 27 oktober, maar de kleine spruit kon niet meer wachten en kwam gisteren ter wereld. De wrapster die al vier jaar bij Ketnet werkt, maakte het goede nieuws in mei bekend: ‘Minder slaap, meer liefde’, schreef ze toen bij een Instagramfoto van twee kleine schoentjes. ‘Zo blij met ons kleintje.’ Ook haar vriend Jeffrey was in de wolken.

Gisteren was het dan eindelijk zover, en mochten ze hun eerste kindje verwelkomen. De kersverse ouders lieten aan VRT weten dat alles goed gaat en op Instagram kregen we het schattig bazeke te zien. ‘Dit is de mooiste dag van ons leven’, aldus Sarah onder een geeuwende foto van haar zoontje. Ze doopten hem Nouh, en onmiddellijk was de hashtag #nouhsommesamoureux geboren.

Ook Jeffrey is een trotse nieuwe papa. Hij deelde een mooie foto van de eerste momenten met zijn zoontje. ‘Veel liefde voor Nouh’, luidde het onderschrift. Sarah zal begin 2019 opnieuw te zien zijn op Ketnet, nu zal ze vooral genieten van en met haar gezinnetje.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.