Home celebs HOERA: Sofie Engelen is bevallen van haar eerste kindje

HOERA: Sofie Engelen is bevallen van haar eerste kindje

Dat maakte ze zelf bekend op Facebook en Instagram.

Sofie Engelen
© Tine Schoemaker

Niet alleen acteur Mathias Vergels en zijn vrouw Julie mochten zopas hun eerste kindje verwelkomen, ook Studio Brussel-gezicht Sofie Engelen beviel deze ochtend van een kersverse zoon.

Het lange wachten is beloond, want Sofie Engelen is zonet voor ‘t eerst mama geworden van baby Storm. Dat nieuws maakte de roodharige radiopresentatrice zelf bekend op Facebook en Instagram. ‘Met stormweeën en bliksem op deze wereld gekomen. Wij zijn verliefd op dit 3kg310 en 52 cm hoopje geluk’, klinkt het bij de post.

Engelen werd bekend als VJ op TMF waar ze jarenlang programma’s presenteerde zoals ‘De Afrekening’, ‘What The F*ck’ en ‘Eat This!’. Voor Studio Brussel is ze normaal vaste festivalreporter maar die fakkel gaf ze deze zomer door aan collega Rik De Bruycker. De 37-jarige spring-in-‘t-veld is sinds enkele jaren samen met de West-Vlaamse Christof Witters aka Captain Thunderlipz. Storm is voor beiden hun eerste kindje.

Zwanger als zelfstandige

De radiopresentatrice kwam pas nog in het nieuws nadat ze op Facebook ijverde voor een beter statuut voor zelfstandige zwangere vrouwen. ‘Ik verga nu al van de stress om dit allemaal te bolwerken’, klonk het begin deze maand in een post op het social mediakanaal. ‘En dan blijkt ook nog eens dat het ziekenfonds het vervangingsloon pas ná drie maanden moederschapsverlof zal uitbetalen. Dat is toch niet normaal?’ Haar volledige verhaal lees je hier.

UPDATE: eerste babyfoto

Ondertussen deelde een trotse Sofie ook al een eerste foto van haar kersverse zoon op Instagram. Zo cute!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.