Home celebs ZIEN: Eva Longoria (43) bevallen van haar eerste kindje

ZIEN: Eva Longoria (43) bevallen van haar eerste kindje

Ze koos een hele mooie naam.

Instagram @evalongoria

Eva Longoria (43) beviel gisteren van haar allereerste kindje. Ze zette samen met haar man José Bastón een zoontje op de wereld.

Eva Longoria, vooral bekend uit ‘Desperate Housewives’, verwelkomde gisteren haar babyzoontje. Voor de 43-jarige actrice is het haar allereerste kindje, voor haar man is het zijn vierde. Zakenman José Bastón (50) heeft al drie kinderen uit zijn vorige relatie: Natalia (22) en de tweeling Mariana en José (15).

Eva en José zijn al vijf jaar gelukkig samen. Ze trouwden in 2016 en nu twee jaar later hebben ze als kers op de taart een schattig zoontje samen. Eva twijfelde toen ze 40 werd nochtans of ze überhaupt kinderen wilde: ‘Ik heb het gevoel dat mijn leven compleet is’, aldus Eva in People Magazine. Maar een aantal jaar later voelde ze de klok toch tikken.

Twee dagen geleden postte de hoogzwangere Amerikaanse actrice met Mexicaanse roots nog een foto van zichzelf in een Mexicaans voetbalshirt. Ze hield hetzelfde T-shirt van de Mexicaanse nationale ploeg in mini-formaat voor haar bolle buik. ‘Go Mexico!’, schreef ze bij het beeld, gevolgd door de hashtag #debabyisklaarvoordevolgendewedstrijd.

¡Vamos Mexico! 🇲🇽🇲🇽 #BabyIsReadyForNextGame

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

En ze had gelijk, want een dag later beviel ze in een ziekenhuis in Los Angeles van een flinke zoon. De twee kunnen dus binnenkort samen in hun matching shirts supporteren voor hun favoriete team. Het koppel koos een bijzonder mooie naam voor het pasgeboren jongetje: Santiago Enrique.

Minimutsje

Het magazine Hola! publiceerde de eerste foto van mama Eva en haar kleine spruit. We zien de actrice glimlachen terwijl haar baby op haar borst ligt te slapen. Dat minimutsje en dat kleine handje, zo schattig!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.