Home celebs ZIEN: de ‘KUWTK’-aflevering over het schandaal rond Jordyn Woods komt eraan

ZIEN: de ‘KUWTK’-aflevering over het schandaal rond Jordyn Woods komt eraan

In een net gelost fragment zien we een telefoongesprek tussen Kim, Khloé, Kylie en Kourtney vlak nadat ze hoorden over het bedrog van Jordyn en Tristan.

We hebben er 4 maanden op moeten wachten, maar zondag krijgen we in ‘Keeping Up With The Kardashians’ dan eindelijk de langverwachte inkijk in het grote Jordyn Woods-schandaal. In een pas gelost fragment houden Kim, Kourtney, Khloé en Kylie een group call over Jordyns eerste reactie, die volgens hen op z’n zachtst gezegd vreemd is.


Toeval of niet, maar Kim Kardashian zit – net als bij het uitbreken van Tristans vorige bedrogschandaal – klaar voor interviews voor ‘KUWTK’ wanneer ze telefoon krijgt. Haar vriendin Larsa kent een journalist die bezig is met een stuk over Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie, en Tristan Thompson, de baby daddy van Khloé. De twee zouden het samen wel heel leuk gehad hebben na een feestje. Er zou zelfs sprake geweest zijn van een kus.

Uit het fragment blijkt dat Khloé onmiddellijk verhaal gaat halen bij Jordyn aangezien Tristan op dat moment op een vliegtuig zit, maar dat die haar niet het hele verhaal geeft. ‘Ze zegt dat ze zich niet kan herinneren of ze wel of niet gekust hebben’, vertelt Khloé aan haar zussen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bye bye, beste vriendin

Het vervolg is elke Kardashian-fan bekend. De hechte vriendschap tussen Kylie en Jordyn is voorbij, al gaan er geruchten dat de twee opnieuw meer contact hebben met elkaar. Jenner volgt Jordyn alleszins weer op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Woods liet zich enkele dagen na het uitbreken van het schandaal interviewen door Jada Pinkett-Smith om haar kant van het verhaal te vertellen. Daarbij zei ze dat er niet gekust werd en dat zij niet de reden is waarom Khloé en Tristan uit elkaar zijn.

Khloé reageerde met furieuze tweets op die uitspraak, maar nam haar woorden achteraf terug. ‘Het is Tristans schuld’, schreef ze. Daarover bestaat geen twijfel, aangezien het al de tweede keer was dat de basketbalspeler de mama van zijn dochter bedriegt – of beter gezegd: de tweede keer dat hij betrapt werd. De eerste keer vond plaats vlak voor Khloé moest bevallen van dochtertje True.

Het schandaal rond Jordyn Woods zal ook in verdere afleveringen nog een rol spelen. Zo kregen we in een preview al te zien hoe Khloé naar het interview van Jordyn en Jada kijkt en ‘Leugenaar!’ naar het scherm schreeuwt. Sensatie genoeg in het zestiende seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’!

Meer over de Kardashians: