Home celebs CUTE: Kim Kardashian deelt eerste echte foto van kleine Psalm West

CUTE: Kim Kardashian deelt eerste echte foto van kleine Psalm West

En er viel iets heel speciaals op aan de foto!

© Getty

Exact een maand geleden werden Kim Kardashian en haar hubby Kanye West voor de vierde keer trotse ouders. Het duurde maar liefst een week voordat het koppel de naam van hun kindje bekend wilde maken en we moesten tot gisteravond wachten om de eerste echte foto van het kleintje te kunnen spotten op sociale media. Opvallend: Psalm West lijkt als twee druppels water op zijn oudere zus Chicago.

Ook Psalm West werd net als zijn zus Chicago door een draagmoeder op de wereld gezet. De kleine spruit is de tweede zoon voor het koppel en lijkt nu al de sterallures van zijn mama geërfd te hebben.

Dat viel ook de vele Twitteraars gisteren op toen Kim de eerste echte foto van Psalm West op Instagram en Twitter deelde. Volgens haar fans lijkt de kleine jongen niet alleen als twee druppels water op Chicago, maar ook op zijn mama. Wij verduidelijken even.

Dit is de kleine – en überschattige – Psalm West:

En dit is zijn zus Chicago:

View this post on Instagram

My cutie Chi

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

En wat de fans nog meer opviel, was dat niet de naam Psalm West, maar wel Psalm Ye onder de foto te lezen is. Kim en Kanye gaven hun kinderen bewust nooit een tweede naam, maar zou het koppel dat bij hun vierde kindje dan toch gedaan hebben? Of is Ye gewoon een bijnaam? Wij willen het weten, Kim!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.