Home celebs Kylie Jenner en Khloé Kardashian over het bedrog van Jordyn Woods in...

Kylie Jenner en Khloé Kardashian over het bedrog van Jordyn Woods in nieuwe teaser van ‘KUWTK’

Het beloven nog enkele pittige afleveringen te worden...

YouTube: Keeping Up With The Kardashians

Het bedrog van Jordyn Woods en Tristan Thompson ligt al een tijdje achter ons, maar in ‘Keeping Up With The Kardashians’ komt het nu pas aan bod. In een nieuwe teaser zien we hoe Khloé Kardashian reageert op de feiten en ook Kylie Jenner, de beste vriendin van Jordyn, spreekt zich voor het eerst uit over haar daden.

Het hele schandaal tussen Jordyn Woods, Tristan Thompson en Khloé Kardashian lijkt al een hele tijd geleden, maar de feiten worden nu weer opgerakeld in de televisieserie ‘Keeping Up With The Kardashians’. In de realityshow gaat het er meer dan eens dramatisch aan toe, maar de komende afleveringen beloven nog redelijk pittig te worden. Zo halen Khloé en haar halfzus Kylie Jenner het verraad van Jordyn aan.

In de teaser zien we onder andere hoe Khloé het nieuws te horen krijgt. Zo horen we iemand aan de andere kant van de telefoon zeggen ‘Ik weet niet eens of ik je dit wel moet vertellen’. Naast een zeer triestige en kwade Khloé krijgen we voor het eerst ook een reactie van Kylie, de voormalige beste vriendin van Jordyn te zien. Zij blijft duidelijk kalmer onder de omstandigheden, maar ook voor haar is het duidelijk dat haar beste vriendin de fout is ingegaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: