Home FASHION & BEAUTY Beauty Khloé Kardashian gebruikte dit budgetproof beautyproduct om haar lokken pastelroze te kleuren

Khloé Kardashian gebruikte dit budgetproof beautyproduct om haar lokken pastelroze te kleuren

Instagramwaardige lokken voor nog geen 9 euro.

khloé kardashian
Photonews

Als er celebs zijn die regelmatig naar de kapper gaan, zijn het de Kardashians wel. Zo ging Khloé Kardashian nog niet zo lang geleden voor een platinablonde coupe, maar de realityster had afgelopen weekend weer zin in iets anders. Op Instagram liet ze namelijk zien dat ze enkele pasteroze accenten heeft toegevoegd.

Begin deze maand ging Khloé Kardashian voor platinablond, maar voor de feestdagen mocht het duidelijk nog wat meer zijn. Zo kon je op haar Instagramaccount zien dat er enkele pastelroze accenten werden toegevoegd aan haar coupe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het resultaat ziet er heel zacht uit en wij waren meteen fan van haar nieuwe look. Bovendien hebben we nog meer goed nieuws, want je hoeft geen bezoekje aan de kapper in te plannen om een gelijkaardig effect te krijgen. Haar haarstylist Andrew Fitzsimons heeft namelijk bekendgemaakt welk product hij gebruikt heeft op het haar van Khloé.

Het gaat om de L’Oréal Paris Colorista Spray in de kleur ‘Pink’. Een product dat je niet alleen heel makkelijk bij ons kan krijgen, maar ook nog eens heel betaalbaar is. Het kost namelijk nog geen negen euro!

How to

Ideaal voor wie wil experimenten met een nieuwe haarkleur, maar nog niet goed durft. De spray verdwijnt namelijk al na een wasbeurt en is verder ook makkelijk in gebruik. Eerst even goed met het flesje schudden en vervolgens op zo’n vijftien centimeter afstand op je haar spuiten. Laat nadien alles een minuutje inwerken en ga er dan met een borstel door. Voor een subtiel effect hoef je maar heel even met de spray over je haar te gaan. Wie een intenser effect wil, moet een beetje meer gebruiken.

Lees ook: