Home Lifestyle Karen Damen voelt zich geviseerd na slechte score in ‘DWTS’: ‘De jury...

Karen Damen voelt zich geviseerd na slechte score in ‘DWTS’: ‘De jury is veel te streng voor mij’

Karen kreeg gisteren de laagste juryscore in 'Dancing With The Stars'.

© VIER

Gisteren konden we op VIER genieten van de vierde aflevering van ‘Dancing with the Stars’. In deze aflevering belandde Karen Damen verrassend genoeg op de laatste plek.

Slechts 22 punten kreeg Karen Damen gisterenavond van de ‘Dancing With The Stars’-jury voor haar swingende freestyle op ‘When Will I Be Famous’. Twee vijven en twee zessen, dat is de laagste score van alle scores die gisteren aan de zeven dansduo’s gegeven werden. Karen was er naar eigen zeggen ‘echt niet goed van’.

Onterechte score

Na de show vertelde Karen zelfs aan Het Laatste Nieuws dat ze zich geviseerd voelt door de jury: ‘Ik vind dat ze veel te streng zijn voor mij. Ik denk dat ze mij afrekenen op het feit dat ik showbizzervaring heb of zo. Moest eender wie van de andere deelnemers mijn dans gedaan hebben, dan zou die persoon goede punten hebben gekregen en betere commentaar, daar ben ik van overtuigd.

Ik denk dat ze mij afrekenen op het feit dat ik showbizzervaring heb.

Grote uitspraken… Een mens zou beginnen denken dat Karen niet tegen haar verlies kan, en dat beseft ze maar al te goed: ‘Ik weet dat ik mezelf door dit te zeggen helemaal niet sympathiek maak, maar ‘t is wel zo volgens mij. Ik vind dat erg, want het lijkt nu alsof ik niet tegen mijn verlies kan…’

Karen was ook erg emotioneel over het vertrek van Fabrizio. Hij kreeg een net iets hogere score van de jury, maar moest het programma verlaten doordat Karen meer stemmen kreeg van de kijkers. Karen kijkt met gemengde gevoelens uit naar volgende week: ‘Ik wil de jury geen lesje leren, nee. Ik ga gewoon hetzelfde doen. Ik ga weer keihard mijn best doen en ga weer Karen zijn. En als de jury dat niet leuk vindt, dan is dat jammer. Ik ga niets aan mezelf veranderen.’

Lees ook: