Home Deco HEBBEN: met deze kaars ruikt je hele huis naar McDreamy

HEBBEN: met deze kaars ruikt je hele huis naar McDreamy

Smelt! 😍

© ABC studios & easy

Niets beter dan na een lange werkdag thuiskomen, een joggingbroek aantrekken en een geurkaars aansteken voor een beetje gezelligheid. Hoe je de sfeer naar een hoger (en heter) niveau kan tillen? Met een kaars die je hele woonkamer naar McDreamy uit ‘Grey’s Anatomy’ doet ruiken, natuurlijk!

Op Etsy kan je, wat ons betreft, de uitvinding van de eeuw op de kop tikken. De webshop verkoopt namelijk een kaars die naar ons favoriete ‘Greys Anatomy’-personage ruikt: dokter McDreamy aka Dr. Derek Shepherd. De prijs om hem in je woonkamer te hebben staan? € 18,86!

Arya Stark

Het schattige etiket op de kaars luidt als volgt: ‘Ruikt als de frisse wind uit Seattle waar je op een prachtige dag vanop een veerboot van kan genieten.’ Natuurlijk mocht ook een mooie illustratie van de knappe dokter, gespeeld door Patrick Dempsey, niet op de kaars ontbreken. Smelt, letterlijk en figuurlijk!

Wat de kaars nóg aantrekkelijker maakt? Ze is biologisch afbreekbaar en kan zo’n 50 uur branden. Wat dat betekent? Dat je samen met McDreamy maar liefst 50 afleveringen van ‘Grey’s Anatomy’ kan bekijken! De uitvinder van de kaars maakte trouwens niet alleen kaarsen met de mierzoete geur van McDreamy, maar ook met die van Arya Stark uit ‘Game of Thrones’ en Jacob uit ‘Twilight’.

Je kan de kaars hier bestellen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.