Home Lifestyle Broer Julie geeft haar duidelijke boodschap mee in ‘Big Brother’: ‘Je vriend...

Broer Julie geeft haar duidelijke boodschap mee in ‘Big Brother’: ‘Je vriend ziet ook wat wij zien’

Julies vriend blijkt niet echt opgezet met haar hechte vriendschap met bewoner Michel.

Julie Big Brother
© Play4

Elke ‘Big Brother’-kijker heeft het zich al afgevraagd, en nu is er een antwoord: nee, de vriend van Julie vindt het niet helemaal oké hoe zij omgaat met Michel, haar beste vriend in het huis. Dat liet Julies broer duidelijk blijken tijdens een telefoongesprek.

Afgelopen weekend speelden de vijf overgebleven ‘Big Brother’-bewoners een spel voor geld én minuten. Big Brother zei toen dat die minuten weleens kostbaarder konden zijn dan de gewonnen euro’s, en dat is gebleken. In de aflevering van woensdag was te zien hoe elke bewoner enkele minuten kreeg om te bellen met een geliefde. Wat ze niet hadden verwacht, was dat die geliefde recht tegenover hen ín het huis zou staan. Zodra ze de telefoon opnamen, konden ze de beller zien achter een raam.

‘Fictie, geen realiteit’

De herenigingen van de bewoners met hun geliefden waren mooi om te zien, maar niet iedereen hield er een gelukzalig gevoel aan over. Julies broer Jérôme – die getrouwd is en een kindje verwacht met tennisster Yanina Wickmayer – liet verstaan dat haar vriend het niet zo goed stelt omwille van de situatie met Michel. Op de vraag hoe het met pépé (de bijnaam voor haar vriend) gaat, antwoordde hij: ‘Hij heeft het moeilijk de laatste tijd. Hij ziet wat wij ook zien, hè.’

Jérôme sloot het gesprek met zijn zus af met een veelzeggende boodschap. ‘Vergeet niet dat je in fictie zit’, zei hij. ‘Vergeet de realiteit niet. Mensen zijn er voor je. Mensen doen dag en nacht alles voor je. Vergeet dat niet.’

© Play4

Wat de vriend van Julie ziet, is dat zij heel close is met medebewoner Michel en al meermaals in een innige omhelzing met hem in bed sliep. Onschuldig volgens sommigen, verliefdheid volgens anderen. Vooral dan van Michels kant. Beiden blijven echter volhouden dat er alleen maar vriendschap is tussen hen. Afgelopen weekend zat Michel er volledig onderdoor, maar hij wou aanvankelijk niet vertellen waarom. Uiteindelijk bleek dat hij bang is om Julie te verliezen. Voor velen was dat het bewijs dat er voor de Nederlander meer aan de hand is.

Dubbel gevoel

Julie barstte na het gesprek met haar broer in tranen uit. Ze was bang geweest dat haar vriend de situatie verkeerd zou inschatten en die angst blijkt gegrond te zijn. Wie weet kan ze het vanavond al uitleggen aan haar lief, want alle bewoners zijn genomineerd. Op goplay.be kan je stemmen op je favoriet.

Lees ook: