Home Lifestyle Jens Dendoncker zoekt kandidaten voor nieuw VTM-programma over de liefde

Jens Dendoncker zoekt kandidaten voor nieuw VTM-programma over de liefde

Ben je tot over je oren verliefd, net gedumpt, al jarenlang getrouwd of (niet zo) happy single?

jens dendoncker
© vtm

Jens Dendoncker gaat een nieuw VTM-programma presenteren dat volledig draait rond de liefde. Hij gaat uitzoeken wat de liefde met ons doet en wat wij doen met de liefde, en daarvoor heeft hij heel veel kandidaten nodig.

We kennen Jens Dendoncker natuurlijk allemaal als de hilarische en ietwat klunzige presentator van onder andere ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen‘. In een nieuw VTM-programma zal hij een volledig andere kant van zichzelf tonen. ‘Iedereen kent mij als grapjas, maar wat de meesten niet weten is dat ik ook een groot romanticus ben. En daarom wil ik een programma maken over… de liefde. Wat doet de liefde nu eigenlijk écht met ons?’

‘Véél volk nodig’

Zelf is Jens al een hele tijd dolgelukkig met zijn vriendin Lauren Versnick, maar hij heeft nog een heleboel andere mensen nodig voor zijn onderzoek. ‘Samen met kijkend Vlaanderen wil ik wetenschappelijke studies over de heerlijke, maar soms ook pijnlijke liefde aan de praktijk toetsen. En daar heb ik véél volk voor nodig.’ En dat hoeven heus niet allemaal verliefde tortelduifjes te zijn. Jens zoekt naast gelukkige stelletjes, ook happy of niet zo happy singles, mannen of vrouwen die net gedumpt werden of een scheiding achter de rug hebben, koppels die al jarenlang getrouwd zijn of die net verloofd zijn, enzovoort.

Wil je Jens graag een handje helpen en wil je deze zomer – uiteraard op een veilige manier – een onvergetelijke dag beleven? Dan kan je je inschrijven op vtm.be/liefde. Door middel van leuke uitdagingen leer je jezelf en/of je partner op een fijne, spannende en zelfs ontroerende manier beter kennen. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe programma wordt uitgezonden, maar aangezien de opnames deze zomer plaatsvinden, gokken wij sowieso op dit najaar.

Lees ook: