Home Lifestyle ZIEN: James Corden geeft geniale reactie op het choquerende nieuws dat hij...

ZIEN: James Corden geeft geniale reactie op het choquerende nieuws dat hij niet écht rijdt tijdens ‘Carpool Karaoke’

'Ik zweer jullie dat ik in 95% van de gevallen écht het leven van de allergrootste sterren in gevaar breng.'

james corden
© getty

Er ging onlangs een tweet viraal waarin aan het licht kwam dat James Corden tijdens ‘Carpool Karaoke’ niet écht rijdt. De presentator zette dat ‘fake news‘ nu op hilarische wijze recht tijdens zijn show.

De populairste rubriek uit ‘The Late Late Show with James Corden’ is ongetwijfeld ‘Carpool Karaoke’ waarin de presentator de grootste sterren laat plaatsnemen op de passagiersstoel van zijn auto. Hij slaagt erin ze de meest gekke dingen te laten doen of zeggen, en ondertussen zingen ze ook nog enkele van hun bekendste hits. Vorige week ging een tweet viraal van een voorbijganger die filmde dat James niet écht rijdt tijdens de opnames hiervan. Zijn zwarte SUV staat op een aanhangwagen en wordt voortgetrokken. Hoewel heel wat fans wel zo’n licht vermoeden hadden dat het soms té gevaarlijk was voor James om zelf door de straten van Los Angeles te cruisen terwijl hij dansjes doet achter het stuur, waren we – en de rest van de wereld – eerlijk gezegd wel een beetje in shock!

Mediaschandaal

Het filmpje werd bijna 14 miljoen (!) keer bekeken, dus James kon niet anders dan een reactie geven. En dat deed hij tijdens zijn talkshow op zijn gekende humoristische wijze. ‘Ik ben het slachtoffer van een mediaschandaal’, vertelt de presentator ironisch. ‘Dit is fake news! Ik rij altijd zelf behalve als het niet veilig is. Bijvoorbeeld als we aan dansje doen, verwisselen van outfit of als ik dronken ben.’ In het geval van de opgedoken video met Justin Bieber heeft hij ook zijn excuus klaar waarom de auto toen best getrokken werd: ‘Ik bleef maar verdrinken in zijn ogen’, aldus James.

Hij lacht verder met de koppen van bekende kranten over deze choquerende onthulling. ‘The Guardian noemde dit “de grootste leugen sinds de Kerstman“‘, aldus James die zelf zijn lach niet meer kan inhouden. ‘Ik ben in shock dat ik iets heb gedaan dat mensen nog meer van streek maakt dan “Cats”‘, waarmee hij een zalige sneer geeft naar de slechte comments die op de recente musical komen waarin hij, samen met onder anderen Taylor Swift en Rebel Wilson, een levensgrote kat speelt.

‘Ik ben een eerlijke man’

‘Maar niet enkel de media, ook de fans waren furieus’, gaat hij verder. ‘Ik las tweets waarin mensen zeiden dat “dit de reden is dat ze mannen niet vertrouwen”. Maar wat het meeste pijn deed, was dat ze mij een leugenaar noemden.’ Hoog tijd dus om dit recht te zetten: ‘Ik zweer jullie dat ik in 95% van de gevallen écht het leven van de allergrootste sterren in gevaar breng‘, vertelt James. ‘Maar dit is een tv-show, dus natuurlijk is niet alles echt. Dit is bijvoorbeeld een laatavondprogramma, maar dit wordt al opgenomen om 17u! En ik wil niet nóg meer slecht nieuws brengen, maar ik heb die beroemdheden eigenlijk niet echt nodig om me naar mijn werk te brengen (het zinnetje dat hij standaard in het begin zegt, n.v.d.r.).’

Hij vindt het belangrijk dat we weten dat hij meestal dus wél zelf rijdt en dat dit een grote prestatie is. ‘Want ik heb altijd geleerd om aan de andere kant van de weg te rijden!’ James is namelijk een Brit. Tot slot geeft hij voor alle duidelijkheid nog een volledige lijst mee van welke edities hij écht reed en welke niet. ‘Ik ben een eerlijke man’, besluit de presentator.

Nu dit alles is rechtgezet, geeft de presentator ook nog een kleine preview van wat we dit nieuwe seizoen mogen verwachten van ‘Carpool Karaoke’. We zien onder anderen de cast van ‘Stranger Things’, Jay Leno en Kesha. We kijken er nu al naar uit!

Enkele edities van ‘Carpool Karaoke’ om van te genieten:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.