Home Lifestyle Eerste Belgische Netflix Original ‘Into the Night’ krijgt een tweede seizoen

Eerste Belgische Netflix Original ‘Into the Night’ krijgt een tweede seizoen

Dat maakte Netflix zonet bekend in een video op Twitter.

into the night
© Netflix

Begin mei verscheen ‘Into the Night’, de allereerste Belgische Netflix Original, op de streamingdienst. Amper twee maanden na de releasedatum hebben de makers goed nieuws voor alle fans, want in een video op Twitter kondigen de acteurs aan dat er een tweede seizoen op komst is.

In ‘Into the Night’ slaat een internationale groep reizigers op de vlucht voor de zon, die op onverklaarbare wijze alles op haar pad doodt. In de reeks spelen enkele Vlaamse acteurs mee, zoals Jan Bijvoet (‘D’Ardennen’, ‘Peaky Blinders’) en Nabil Mallat (‘Patser’). De thrillerserie staat sinds 1 mei integraal op Netflix. Het is de allereerste Belgische Netflix Original.

Amper twee maanden na de releasedatum hebben de makers nu goed nieuws voor alle fans van de serie. Netflix maakt in een video op Twitter bekend dat er een tweede seizoen op komst is. ‘De zon en elkaar overleven, was slechts het begin van onze reis’, klinkt het in de aankondiging. Spoiler alert: op het einde van het eerste seizoen komen de overlevenden samen in een bunker terecht waar ook heel wat andere mensen ondergedoken zitten. Het verhaal is dus nog zeker niet afgesloten en er was dan ook een reële kans dat er een tweede seizoen zou komen.

Enkele fans reageren enthousiast onder de post op Twitter, maar het onthaal van de serie was zeker niet unaniem positief. Voor sommige kijkers en critici komt de aankondiging als een verrassing. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw mening. Heb jij alle afleveringen in een recordtempo uitgekeken of was jij toch wat teleurgesteld door ‘Into the Night’? Laat het ons weten!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.