Home Lifestyle Food HEBBEN: Ikea komt met zelfbouwpakket voor chocolade paashaas

HEBBEN: Ikea komt met zelfbouwpakket voor chocolade paashaas

Wie zei er dat eten geen speelgoed kon zijn?

Met de lentezon die al is komen piepen en de winkels die volop hun paasdecoratie aanvullen, kijken ook wij uit naar de hoogdag van de lente. We pinnen de beste brunchideeën op Pinterest en we gaan op zoek naar de lekkerste chocolade. Deze chocolade paashaas van Ikea geeft je smul- én bouwplezier.

Nog geen week geleden kondigde Ikea een nieuwe variant aan van haar befaamde balletjes. En de Zweedse meubelwinkel lijkt niet van ophouden te weten, want hun volgende hebbeding ligt al in de rekken. Met Pasen in aantocht brengt Ikea haar eigen paashaas uit.

Geen gewone paashaas

Ikea zou Ikea niet zijn als ze er hun eigen twist niet aan zouden geven. Daarom komt de keten nu met de must have voor jouw paasbrunch: de VÅRKÄNSLA. De VÅRKÄNSLA is een zelfbouwpakket voor een chocolade paashaas. Ja, je leest het goed! Deze lekkernij mag je zelf nog even in elkaar puzzelen alvorens je ze oppeuzelt.

Net zoals je standaard Ikea-bouwpakket komt ook deze chocolade paashaas in een flat pack. Voor deze driedelige puzzel heb je gelukkig geen moeilijke instructies of schroevendraaier nodig want de stukken schuiven makkelijk in elkaar. Voor slechts € 3,50 haal je deze 40 g aan plezier in huis, hoog tijd dus om je voorraad in te slaan. Shop ‘m hier online.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.