Home Lifestyle Hotspots MUST VISIT: deze iglo’s vormen het perfecte decor voor een romantisch avondje...

MUST VISIT: deze iglo’s vormen het perfecte decor voor een romantisch avondje uit

Heb je al geboekt? ☃️

Coppa Club Londen
© Coppa Club

Zijn de adembenemende iglo’s in Lapland net iets te duur voor je budget? Begrijpelijk! Maar no worries, want wij vonden het perfecte alternatief. Enter: de iglo’s van Coppa Club in Londen, ideaal om die winterse citytrip mee af te sluiten. Wanneer zijn we weg?

Wil je dit najaar nog een citytrip plannen? Londen is de perfecte bestemming tijdens de feestdagen. De Britse hoofdstad wordt naar jaarlijkse gewoonte tijdens de eindejaarsperiode helemaal omgetoverd tot een winterwonderland. Wil je dit keer tijdens je citytrip echt scoren bij je vriendje, beste vriendin of mama? Ga dan samen voor een winterse cocktail of romantisch diner naar de iglo’s van het Londense restaurant Coppa Club.

Unieke culinaire belevenis

Twee jaar geleden werden de iglo’s voor het eerst op het terras van Coppa Club neergepoot, en wegens groot succes halen ze die gezellige tentjes dit jaar opnieuw vanonder het stof. In de iglo is plaats voor acht personen. Het prachtige uitzicht op de Tower Bridge krijg je er gratis bovenop. Bang dat een plekje in de iglo’s net buiten je budget valt? Allesbehalve. De prijzen op de menukaart zijn meer dan schappelijk gebleven. Zo betaal je voor een pizza Margherita bijvoorbeeld net geen € 9, een bellini-cocktail kost je bijna € 8 en voor een kop thee tel je iets meer dan € 2 neer. Doenbaar, toch?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: