Home Lifestyle CUTE: Londen krijgt café voor mopshondjes met pugcakes en puguccino’s

CUTE: Londen krijgt café voor mopshondjes met pugcakes en puguccino’s

Allen daarheen!

café voor mopshondjes
@mawiesalert via Instagram

Kattencafés zijn er genoeg, maar voor een pug café moest je tot voor kort helemaal naar Kyoto. Gelukkig opent er binnenkort een café speciaal voor mopshondjes iets dichterbij huis, en wel in Londen. Tijd voor een citytrip, denken wij zo!

Aandacht, pug lovers! Na Kyoto krijgt nu ook Londen z’n eigen café waar mopshonden zich volledig thuis voelen. The Pug Café opent op 9 september de deuren in The Book Club, een bar/restaurant waar ‘s avonds feestjes worden gehouden in de kelder, in de hippe Londense wijk Shoreditch.

Pugcakes en puguccino’s

Op de website van The Pug Café lezen we dat een uniek menu werd opgesteld met pugcakes en verse hondensnacks. Elke mopshond ontvangt ook gratis een puguccino.

An entirely natural and organic menu especially for PUGS! Pug Pops all round ? #popuppugcafe #pugcafe #pugsofinstagram

A post shared by POP UP PUG CAFE! (@popuppugcafe) on

Maar ook aan de hondeneigenaars werd gedacht. Op het menu staan verse pancakes, avocadotoast, lekkere zoetigheden en koffie en thee. Wat jammer is? Het mopsencafé is een pop-up en zal maar één dag geopend zijn.

Voor je à la minute de Thalys opstapt, waarschuwen we je even dat je verplicht bent om te reserveren. Een boeking voor eigenaars van een mopshond kost 5 pond (5,5 euro) en pug lovers betalen 10 pond (11 euro). Een deel van je bijdrage wordt gedoneerd aan The French & Pug Dog Welfare Association.

Je kan reserveren vanaf 19 augustus. Alle details vind je op de website en op Facebook.

Bron: Glamour UK

Lees ook: