Home Uit & thuis HALLELUJA: dit Japans mopsencafé vervult al onze zoetste puppydromen

HALLELUJA: dit Japans mopsencafé vervult al onze zoetste puppydromen

Geen mop!

Giphy
Vandaag is het puppy day, een dag waarop we het allerliefst op de grond gaan liggen en ons laten overrompelen door tientallen schattige puppy's. Die hebben we natuurlijk niet altijd bij de hand, maar er bestaan andere middelen om de liefde en aandacht van een hele hoop honden te krijgen. Wat dacht je van een mopsencafé?

Onze gebeden voor knorretjes en mopsen zijn verhoord, want in Japan is nu het allereerste mopsencafé ooit geopend. De kattencafé's kenden we al – maar de hondencafé's zijn de new kid in town. Of, eh… the new pug in town.

'Dog Salon Living Room' in Kyoto, Japan is dé place to be voor iedereen die spontaan smelt door een rimpelig snoetje en een krullend staartje. Het puggielicious café is gevuld met elf lieve mopshonden, die je erg aandachtig aanstaren terwijl je je taartje naar binnen werkt. Op de menukaart staan snacks voor jezelf én voor de mopsjes (waarbij het belangrijk is om de twee niet te verwarren). Té veel verwennerij is niet goed voor de beestjes (want: ze zetten, eh… nogal snel uit in de breedte), maar een aaisessie over hun bolle buikje is méér dan welkom.

Ben je – net zoals wij – een lastminutetrip naar Japan aan het boeken? Dan vind je hier alle informatie over het magische mopsencafé. Enjoy!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.