Home Lifestyle Film YES: een van onze favoriete romcoms aller tijden krijgt een tv-serie

YES: een van onze favoriete romcoms aller tijden krijgt een tv-serie

De schrijver van de reeks werkte eerder mee aan de MTV-serie 'Awkward'.

© Belga Image

‘How to Lose a Guy in 10 Days’, een van onze favoriete films aller tijden, krijgt een tv-reeks. De serie gebaseerd op de romantische komedie met Kate Hudson en Matthew McConaughey uit 2003 zal worden geschreven door Guy Branum die eerder al meewerkte aan de MTV-shows ‘Awkward’ en ‘Punk’d’.

‘How to Lose a Guy in 10 Days’ is terug! De heerlijke romantische komedie uit 2003 krijgt een reboot in de vorm van een tv-reeks. De serie, geschreven door Guy Branum, zal te zien zijn op het Amerikaanse streamingplatform Quibi dat volgend jaar zal worden gelanceerd.

Branum verdiende z’n strepen reeds met de fictiereeksen ‘Awkward’ en ‘The Mindy Project’, en de realityshow ‘Punk’d’ op MTV waarbij acteur Ashton Kutcher zijn bekende collega’s in het ootje nam (als je het in Keulen hoort donderen, zijn wij officieel oud).

Kate Hudson in de rol van haar leven

Indien je nog nooit van ‘Punk’d’ hoorde, is de kans klein dat je ooit ‘How to Lose a Guy in 10 Days’ zag. Een krater van jewelste in je cultuur als je ‘t ons vraagt!

In de romantische komedie uit 2003 gaat reclame- én ladiesman Benjamin Barry (de immer charmante Matthew McConaughey) de weddenschap van z’n leven aan: hij beweert dat hij elke vrouw voor hem kan doen vallen in tien dagen. Wat hij niet weet, is dat de vrouw in kwestie – journaliste Andie Anderson (Kate Hudson in de rol van haar leven) – aan een artikel werkt waarbij ze er alles aan moet doen om de man in haar leven van haar te doen weglopen.

Dat doet ze onder meer door jeugdfoto’s te fotoshoppen ‘om te zien hoe de kinderen er later zouden uitzien’, een aartslelijke hond te kopen en hem Princess Sophia te dopen en Benjamin door de grond te doen zakken tijdens een pokeravondje met z’n vrienden.

Nog meer televisienieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.