Home Lifestyle YAY: zesde seizoen van ‘Gert Late Night’ start op 2 september

YAY: zesde seizoen van ‘Gert Late Night’ start op 2 september

De Evanna, met de twee knotsgekke presentatoren aan boord, zal dit keer niet de hele tijd in Antwerpen liggen.

© Instagram @opvier

Om de pijn die gepaard gaat met het einde van de zomervakantie een beetje te verzachten, zullen Gert Verhulst en James Cooke op maandag 2 september starten met het nieuwe seizoen van onze favoriete talkshow ‘Gert Late Night’.

Momenteel genieten we nog volop van de zomervakantie. Toch zullen we er voor de eerste keer ooit niet rouwig om zijn als het nieuwe school- of werkjaar opnieuw aanbreekt, want op die dag kunnen we ook genieten van het allernieuwste seizoen van ‘Gert Late Night’ op VIER.

Een specialleke

De talkshow met het heerlijke presentatorsduo Gert Verhulst en James Cooke is al toe aan zijn zesde seizoen, en dat belooft een specialleke te worden. Het programma dat in de zomer telkens doorgaat op de jacht van Gertje zal dit keer niet volledig in Antwerpen opgenomen worden.

De Evanna zal de eerste twee weken aan de zee liggen, en meer bepaald in Oostende aan de jachthaven de Oosteroever. ‘De sfeer zal compleet anders zijn aan zee’, aldus Gert in Het Laatste Nieuws. Ze zullen gasten ontvangen die meer gelinkt zijn aan onze Belgische kust én ze vertoeven er ook tijdens het Filmfestival van Oostende, waar ze heel wat activiteiten rond zullen doen.

Foute hawaïhemdjes en grote glimlachen

Gisteren mochten Gert en James al even de gezonde zeelucht opsnuiven, want ze namen de trailer voor het nieuwe seizoen op aan de kust. Die wordt sowieso weer hilarisch, want we zien op Instagram de twee mannen met een gigantisch grote glimlach en in heerlijke foute hawaïhemdjes. Ook zoonlief Viktor Verhulst staat te blinken op een van de foto’s. De promoclip draait rond verschillende Vlaamse dialecten, die de twee dan ook onder de knie probeerden te krijgen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gert verklapte aan Het Laatste Nieuws nog twee namen van gasten die we in het zesde seizoen zeker aan boord zullen zien: Tourist LeMC en Christoff.

Dit mag je zoal verwachten in de grappige talkshow: