Home Lifestyle Food Hill’s Donuts opent nieuwe vestiging in Ieper

Hill’s Donuts opent nieuwe vestiging in Ieper

Donut worry, be happy!

© Instagram @hillsdonuts

De bekende donutshop Hill’s Donuts opent binnenkort een vierde vestiging. Na Waasten, Menen en Brugge kunnen we opnieuw in een West-Vlaamse stad genieten van de ronde lekkernijen.

Wie zot is van donuts kan binnenkort terecht op een nieuw adresje om te genieten van hun favoriete guilty pleasures. Hill’s Donuts opent namelijk een vierde vestiging. Ze hebben al een winkel in Waasten en in Menen, en vorig jaar gingen de deuren open van hun donutshop in Brugge. Voor hun nieuwe winkel kozen ze opnieuw een WestVlaamse stad en meer bepaald Ieper.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vijftig verschillende smaken

Ze kondigden het smakelijke nieuws aan op hun Facebookpagina. De grote opening van Hill’s Donuts Ieper vindt plaats op vrijdag 1 februari om 10 uur en de winkel zal gevestigd zijn op de Neermarkt. Het concept is hetzelfde als in de andere winkels. Zo’n vijftig verschillende smaken en dat met originele vullingen of toppings. Denk maar aan gezouten karamel, vanille-smarties of cola.

Hill’s Donuts heeft grote plannen voor 2019, want eerder maakten ze al bekend dat er ook winkels komen in Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel. De winkel in Rijsel ging in het najaar van 2018 jammer genoeg dicht, maar zou ook deze maand verhuizen naar een ander pand in de stad.

Lees ook: