Home Lifestyle Food Happy ValenHeinz: ketchupgigant lanceert ketchuptruffels voor valentijn

Happy ValenHeinz: ketchupgigant lanceert ketchuptruffels voor valentijn

Voor de ketchup- en chocoladefan in hart en nieren!

ketchuptruffels
© Heinz

Heinz legt hét ultieme valentijnscadeau voor ketchuplovers in de rekken: ketchuptruffels. Wij zijn alvast benieuwd of onze twee grootste verslavingen (geslaagd) versmolten kunnen worden tot één.

Heinz en de chocolatiers van het luxe warenhuis Fortnum & Mason sloegen dit jaar de handen in elkaar voor Valentijnsdag en ontwikkelden de ietwat bedenkelijk klinkende Heinz Tomato Ketchup-chocoladetruffels.


Het klinkt gek, maar door het uitzicht en de verpakking van de truffels krijgen we toch zin om er (voorzichtig) onze tanden in te zetten. Het hartvormige doosje bevat negen handgemaakte melk-, witte en pure chocoladetruffels, allemaal gevuld met een ganache van chocolade en Heinz Tomato Ketchup.

Volgens Heinz zelf ‘barst de onweerstaanbare tomatensmaak van Heinz Tomato Ketchup doorheen de zijdezachte, romige ganache’. Wij zijn alvast benieuwd en delen een doosje (of misschien eerder een truffeltje) met de ketchupfan in ons leven op 14 februari.

De Heinz Tomato Ketchup-chocoladetruffels zijn voor zo’n € 23,50 te verkrijgen via de webshop van Fortnum & Mason. Van 7 tot en met 12 februari geeft Heinz bovendien enkele doosjes weg via zijn socialmediakanalen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.