Home Lifestyle Body Heb jij twee kuiltjes onderaan je rug? Wel, ze beïnvloeden je seksleven

Heb jij twee kuiltjes onderaan je rug? Wel, ze beïnvloeden je seksleven

In de positieve zin!

Shutterstock
Je vindt die twee kuiltjes onderaan je rug wel leuk, maar vraagt je af waarom jij ze hebt en je vriendinnen niet? Wij hebben het antwoord. We vermoeden dat je na het lezen van dit artikeltje extra dankbaar zal zijn voor die twee unieke putjes….

Dankjewel mama/papa

Slecht nieuws voor zij die hopen zo’n kuiltjes te kweken door te sporten: het hebben van sacrio-iliacale kuiltjes of Venus dimples zou genetisch bepaald zijn. Ze vormen zich doordat er een kort ligament (band van bindweefsel) ligt tussen het sacro-illiacale gewricht – oftewel de achterkant van je bekken – en de huid. Aangezien er daar geen spieren zitten, kan je ze onmogelijk doen verschijnen als je niet al een kleine indeuking ziet. Zij die gezegend zijn met de sexy putjes, kunnen ze wel zichtbaarder maken door vet te verliezen.

Een pluspunt in bed

Raar maar waar: die venuskuiltjes hebben een positieve invloed op je seksleven. Niet alleen vinden mannen zo’n putjes ongelooflijk sexy – ze noemen ze zelfs liefkozend thumb handles – maar ze zorgen er ook voor dat je sneller een hoogtepunt bereikt. Ze wijzen namelijk op een goede bloedcirculatie. Op die plek in je lichaam zorgt die snelle circulatie ervoor dat je makkelijk een orgasme krijgt. Het menselijk lichaam blijft toch een wonderbaarlijk ding, nietwaar?

Lees ook: