Home Lifestyle MUST VISIT: de Harry Potter Studio Tour staat volgend jaar in het...

MUST VISIT: de Harry Potter Studio Tour staat volgend jaar in het teken van Zwadderich

Tussen 3 april en 6 september 2020 krijgt deze Zweinstein-afdeling wat extra aandacht!

harry potter
© Warner Bros.

Ben jij #teamdraco en had de Sorteerhoed jou dan ook sowieso bij Zwadderich ingedeeld? Dan moet je volgend jaar de Harry Potter Studio Tour in Londen bezoeken. Vanaf april staat alles er namelijk in het teken van deze Zweinstein-afdeling.

De Harry Potter Studio Tour in Londen doet je heel even vergeten dat je nooit een toelatingsbrief voor Zweinstein gekregen hebt. Zo kom je er binnen in de Grote Zaal, kan je er de Wegisweg bezoeken en wie durft, kan ook een wandeling maken door het Verboden Bos.

Klinkt alvast veelbelovend, maar voor fans van Zwadderich hebben ze bij Warner Bros. nog een extraatje in petto. Volgend jaar krijgt deze Zweinstein-afdeling namelijk wat extra aandacht. Zo kleurt de Grote Zaal in 2020 volledig groen en zullen er zelf originele banners opgehangen worden.

Volgens de website valt er verder nog veel meer te ontdekken. Zo komen we meer te weten over enkele kostuums en attributen die afkomstig zijn van deze afdeling. Ben jij dus een grote fan van het huis van Draco Malfidus. Dan bezoek je de Studio Tour best tussen 3 april en 6 september.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.