Home Lifestyle Food Met dit handig hebbeding snij je die watermeloen in enkele seconden in...

Met dit handig hebbeding snij je die watermeloen in enkele seconden in stukken

Zo kan je zonder geknoei én met propere handen genieten van het heerlijke fruit.

© caju gomes via unsplash en DressLily

Op een warme zomerdag smaakt er niks beter dan een frisse en fruitige watermeloen. Helaas is het altijd wat knoeien om die vrucht in stukjes te snijden, maar dankzij dit handige apparaatje zijn vuile handen voorgoed verleden tijd.

Ons favoriete fruit tijdens warme zomerdagen? Watermeloen natuurlijk! Als we die grote, groene bollen in de rekken van de supermarkt zien blinken, krijgen we instant een vakantiegevoel. Meestal belandt er wel eentje in onze winkelkar of mandje en thuis begint dan het karwei – lees geknoei – om dat ding in mooie stukjes te snijden. Het resultaat is dat de keukentafel – en bij uitbreiding de rest van je keuken –  vol ligt met sap en dat je zelf ook helemaal vol hangt met het rode goedje.

Twee centimeter

Gelukkig verkoopt DressLily nu een handig hebbeding waarmee je die meloen in enkele seconden in tientallen kleine stukjes van zo’n twee centimeter snijdt. En dat zonder dat je daarna je volledige keuken moet poetsen en zelf ook een badje moet nemen. Het keukenapparaat kost slechts 6,90 euro en kan je hier online bestellen.

Het apparaat is een must have voor het maken van een heerlijke, zomerse salade of een snelle snack. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk dan zeker het filmpje hieronder. Het is een soort kleine windmolen die je zachtjes in het vruchtvlees moet duwen, en zo elke reep in kleine kubusjes snijdt. Smakelijk!


Lees ook: