Home Lifestyle REISTIP: kijk deze zomer gratis films op het dak van de Moulin...

REISTIP: kijk deze zomer gratis films op het dak van de Moulin Rouge in Parijs

Ons kan je deze zomer sowieso in de stad van de liefde vinden!

Heb je deze zomer nog niets op de planning staan of heb je nog een paar vakantiedagen op overschot? Reis dan eens af naar Parijs, maar niet per se om voor de zoveelste keer foto’s te nemen aan de Eiffeltoren. Waarom dan wel? Elke woensdag kan je er gratis en voor niets een film zien op het dak van de Moulin Rouge!

Alsof de lichtstad nog niet romantisch genoeg is, kan je er vanaf 10 juli ook nog eens films zien op het dak van de Moulin Rouge, waar het wondermooie terras van hun Bar à Bulles ligt.

Elke woensdag kan je er gratis (!) neerploffen om samen met je hubby, mama of bff een goede oude film te zien. Français avec haar op?  Geen zorgen, want ze draaien tijdens de filmavonden ook enkele Engelstalige films, zoals de steengoede ‘Bottle Rocket’.

Het festival gaat van start met de dramatische en feministisch getinte film ‘Le Bonheur’ van Agnès Varda en loopt tot 11 september. Je kan je plaatsen een week op voorhand reserveren of je op de avond zelf op de wachtlijst zetten. De volledig programmatie vind je hier.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.