Home Lifestyle Food Scoor woensdag een gratis burrito bij Holy Guacamoly in Gent

Scoor woensdag een gratis burrito bij Holy Guacamoly in Gent

Het restaurant opent een nieuwe vestiging in de Vlaanderenstraat en wil dit vieren met jou.

© samuelfernandezrivera via Pixabay en instagram @hguacamoly

Wat nog beter is dan eten, is gratis eten! Holy Guacamoly opent een tweede vestiging in Gent, en het restaurant viert dit door gratis burrito’s uit te delen woensdag.

Holy Guacamoly is sinds 2017 een vaste stek in Gent voor Mexican foodlovers. Je kan er heerlijke gerechtjes krijgen die gemaakt zijn met verse en gezonde producten. Je burrito, taco, salade of nacho’s stel je volledig zelf samen met kip, steak of natuurlijk guacamole. En ook voor de toppings en sides heb je de keuze uit tal van ingrediënten.

Vlaanderenstraat

Het restaurant opent nu een tweede vestiging in de Vlaanderenstraat 123 in Gent, dichtbij de Zuid. Om dat te vieren, delen ze woensdag 3 april gratis burrito’s uit. Tussen 12 en 14 uur kan je in de nieuwe vestiging van de hippe burrito shop een heerlijk gratis exemplaar krijgen.

Er is voor iedereen één gratis burrito, en het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Er staan momenteel al meer dan tweeduizend mensen op geïnteresseerd op de Facebookpagina van het event, dus snel zijn is de boodschap. ¡Ay, caramba!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.