Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: Mechelen is met Chili Beans een Mexicaans restaurant rijker

HOTSPOT: Mechelen is met Chili Beans een Mexicaans restaurant rijker

Alsof je nog een reden nodig had om een bezoekje te brengen aan Mechelen, opende Chili Beans een kleine week geleden de deuren van zijn Mexicaans restaurant. Denk: taco’s, tiramisu met tequila – oh my god! – en cocktails in ananasglazen. Eerlijk, wie moet er nog op vakantie naar Mexico als je Mexico gewoon naar jou kan halen?

Fan van de Mexicaanse keuken? Sinds kort kan je ook in Mechelen terecht voor de lekkerste taco’s, burrito’s en chili’s. Op de Korenmarkt, in het hart van de stad, opende Chili Beans zopas de deuren. En met succes. Beginnen doe je met een verfrissende homemade lemonade, een traditionele margarita of een andere lekkere cocktail in een hip ananasglas, uiteraard vergezeld van een bord nachos of onion rings.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Als hoofdgerecht kan je kiezen uit verschillende taco’s, fajita’s of chili’s. Geen idee wat te nemen? Dan bestel je gewoon een tacotafel en laat je je verrassen door de chef. Ook de desserts zitten er niet naast. Espuma van pina colada met gegrilde ananas en ijs, tiramisu met tequila of chocomousse met rode pepers. Need we say more?! Om de versheid van de producten te garanderen, is Chili Beans voorlopig enkel ‘s avonds geopend, maar het plan is wel om op termijn ook lunch te serveren. Vamos?

Chili Beans

Chili Beans

Crispy tortillas met dips

Taco met pulled pork

Fajita met chili

[td_smart_list_end]

Chili Beans – praktisch

Korenmarkt 19, Mechelen
Website

Lees ook: