Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: Día de los Tacos is de nieuwste Mexicaanse aanwinst van Antwerpen

HOTSPOT: Día de los Tacos is de nieuwste Mexicaanse aanwinst van Antwerpen

Met wie ga jij de nieuwste aanwinst van 't Stad een bezoekje brengen?

© Día de los Tacos / Laura Noppe

Taco’s en andere Mexicaanse lekkernijen zijn de laatste jaren enorm aan populariteit aan het winnen. Maar waar vind je de lekkerste? Wij mochten gaan proeven bij Día de los Tacos, het nieuwste tacorestaurant van Antwerpen.

Nacho’s, taco’s, burrito’s, guacamole, pica de gallo, margarita’s, daiquiri’s… Loopt het water je nu al in de mond? Dan breng je maar beter snel een bezoekje aan Antwerpens nieuwste Mexicaanse aanwinst: Día de los Tacos.

Ga loco met de toppings

Vooral het concept van Día de los Tacos vinden we geniaal. Je betaalt niet voor twee dezelfde taco’s, maar je kan voor € 9 drie verschillende taco’s kiezen. Bovendien kan je je helemaal laten gaan wat toppings betreft. Salsa, limoen, koriander, gepekelde ui, radijs… Versieren maar! Geen tacofan? Dan ga je gewoon voor een lekkere burrito, of je eet je buikje vol met de heerlijke loaded nacho’s.

Onze favorieten? De Ensenada Fish Taco met gepaneerde visfilet en pico de gallo, de Chicken Tinga met pulled chicken, avocado en zure room en de taco met falafel, pico de gallo en sriracha-tahindressing. Als aperitiefje raden we de Paloma aan, een cocktail met tequila, pompelmoes en limoen. A comer!

Día de los Tacos – praktisch

Leopold de Waelstraat 7, Antwerpen
Website

Meer hotspots:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.