Home Lifestyle Film LOL: fans willen Gordon Ramsay als boze chef in de live-actionremake van...

LOL: fans willen Gordon Ramsay als boze chef in de live-actionremake van ‘The Little Mermaid’

Geen slecht idee, als je het ons vraagt!

Er is de afgelopen weken heel wat te doen rond de live-actionremake van ‘The Little Mermaid’. Zo werd Halle Bailey gecast als Ariel en zou Melissa McCarthy in gesprek zijn voor de rol van de zeeheks Ursula.

Disney is momenteel volop bezig met de casting van de live-actionremake van ‘The Little Mermaid’. Halle Bailey mag alvast de hoofdrol van Ariel voor haar rekening nemen en ook voor de rol van zeeheks Ursula hebben de makers al iemand op het oog. Zo zou Melissa McCarthy al enkele gesprekken gehad hebben, maar zangeres Lizzo heeft op Twitter laten weten dat ook zij kandidaat is.

Gordon Ramsay als boze chef Louis

Er moeten dus nog heel wat keuzes gemaakt worden en daarom besloten ze op Twitter om een handje te helpen. Als het van sociale media afhangt, zal Gordon Ramsay de rol van de boze chef spelen. De 52-jarige chef staat namelijk bekend om zijn uitbarstingen in de keuken in programma’s zoals ‘Hell’s Kitchen’ en ‘MasterChef’.

Op Twitter zijn ze het er alvast over eens dat Ramsay het personage van de Franse chef Louis moet spelen. Wij kunnen ze eerlijk gezegd geen ongelijk geven, maar wij zijn benieuwd of Disney en Gordon zelf het hier ook mee eens zijn. To be continued!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.