Home Lifestyle Hotspots MUST VISIT: dit gloednieuw waterpretpark opent volgende week de deuren

MUST VISIT: dit gloednieuw waterpretpark opent volgende week de deuren

Dat komt als geroepen! 😅

Ze konden bij Bellewaerde geen beter moment kiezen om hun nieuw Aquapark te openen voor publiek. Vanaf volgende week kunnen de eerste waterratten gaan afkoelen in de zwembaden die aan het attractiepark liggen. Wij willen het nú uittesten!

Het subtropisch zwembad is volledig ingericht in de stijl van Bellewaerde: avontuurlijk. In de ‘jungle’ van het Aquapark heeft het water een temperatuur van maar liefst 32 (!) graden en zijn er verschillende paradepaardjes, waarvan de familieglijbaan wellicht de grootste is.

Aquarium

Er werd niet alleen aan de kindjes gedacht, want ook ouders kunnen er zich even helemaal ontspannen in de jacuzzi, sauna, of op de ligweide. En dat is nog lang niet alles, want in het zwembad ligt ook een aquarium die je kan bewonderen vanuit een houten duikboot. Er werden in het complex zelfs verschillende echte bomen en planten geplaatst om de oase nog groener en natuurlijker te maken.

Na al dat zwemmen ‘een hongerke’ gekregen? Aan het zwembad is ook een restaurant voorzien: zwemmers kunnen terecht in het Garden Café voor lekkere hamburgers met frietjes. Wie liever op het droge blijft, kan terecht in het restaurant Aqua Bistro. Bezoekers genieten daar van de klassiekers zoals vol-au-vent of steak, maar ook van een lekkere pasta of fris slaatje!

Aquapark opent de deuren op 1 juli en is op vrijdagen en zaterdagen meestal extra lang open. De openingsuren, info en tickets kan je op de website terugvinden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.