Home Lifestyle Gert Verhulst zingt titelsong van nieuwe realityreeks ‘De Verhulstjes’

Gert Verhulst zingt titelsong van nieuwe realityreeks ‘De Verhulstjes’

In de videoclip voor 'Zo Zijn Wij' zien we voor het eerst de vriend van Marie.

De Verhulstjes
© VIER

Gert Verhulst legde zijn taak als Gertje dan wel naast zich neer, maar hij is het zingen niet verleerd. Hij laat z’n stembanden nog eens werken voor de titelsong van ‘De Verhulstjes’, en daar hoort een toffe videoclip bij. In die clip krijgen we voor het eerst de vriend van Marie te zien.

Vanaf donderdag kan je zes weken lang de avonturen van de familie Verhulst volgen in ‘De Verhulstjes’ op VIER. Wat Nederland doet met de Meilandjes, kunnen wij beter met onze eigen populaire familie. Zoonlief Viktor Verhulst toonde met zijn Viktor Vlogdown al dat er heel wat te beleven valt ten huize Verhulst. Eind vorig jaar nam een cameraploeg van VIER het van hem over en nu krijgen we dus een blik in het leven van Gert, zijn vrouw Ellen, zoon Viktor, dochter Marie en honden Marcel en Leo.

Tortelduifjes

Elke serie moet uiteraard een titelsong hebben. Die neemt pater familias Gert voor zijn rekening. In de clip voor ‘Zo Zijn Wij’ zien we voor het eerst het al niet meer zo nieuwe lief van dochter Marie. De jongeman, die Jef heet, bleef tot nu toe uit de schijnwerpers. Hij werkt bij Studio 100, dus de twee tortelduifjes leerden elkaar op het werk kennen.

Verder zien we in de video veel knuffels, kussen en gelach. Dat het naast een gezellige boel, ook vooral een grappig programma wordt, staat buiten kijf. We zien een gourmettoestel dat in brand vliegt (gelukkig zonder gevolgen), voetbal in de living, nepsneeuw, een konijnenpak en nog veel meer. ‘Wees welkom in ons huis’, zingt Gert Verhulst en dat vanaf morgen. De tekst en muziek van ‘Zo Zijn Wij’ werden trouwens geschreven door Gert zelf. Hij kreeg daarvoor hulp van collega en goede vriend Jelle Cleymans. 

Lees ook: