Home Lifestyle Spectaculaire ‘Game of Thrones’-tour houdt halt in Duitsland

Spectaculaire ‘Game of Thrones’-tour houdt halt in Duitsland

Een leuk kerstcadeautje, een traktatie voor jezelf of een weekendje weg in combinatie met een kerstmarkt?

Instagram @emilia_clarke

Op het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ moeten we nog even wachten. Echte fans kunnen in tussentijd in Duitsland naar een adembenemende tentoonstelling van de serie.

Het nieuwe en allerlaatste seizoen van onze favoriete serie ‘Game of Thrones’ komt volgend jaar in april eindelijk uit. In afwachting van die spannende ontknoping kan je je onderdompelen in de magische wereld van de zeven koninkrijken dankzij de adembenemende tentoonstelling ‘Game of Thrones: Touring Exhibition’.

Deze interactieve tentoonstelling neemt je mee naar Winterfell en Westeros, geeft je een kijk op de prachtige kostuums, attributen en decors, en laat je de bloederige strijd om de IJzeren troon opnieuw beleven van op de allereerste rij. Net als bij de serie zal je mond ook hier geregeld openvallen van verbazing.

Kerstcadeautje of weekendje weg

Het event trekt de hele wereld rond en begon zijn reis vorig jaar in de herfst in Barcelona. De tweede stop was Parijs afgelopen zomer en vanaf deze week kan je terecht in Oberhausen in Duitsland. De tentoonstelling staat daar tot en met 12 februari aan het winkelcentrum CentrO.

Een leuk kerstcadeautje, een traktatie voor jezelf of een weekendje weg in combinatie met een kerstmarkt? De Duitse stad ligt slechts op een tweeënhalf uur rijden vanuit Brussel en is dé gedroomde uitstap voor alle fans van Jon Snow, Daenerys en co. Tickets kan je hier kopen en kosten 19,95 euro voor volwassen en 14,50 voor kinderen. In het weekend betaal je respectievelijk vier en vijf euro meer per ticket. Alle info zoals openingsuren en het adres vind je op hun site.

Ondertussen hopen we ook stiekem dat een van de volgende stops van de ‘GoT’-tour ons Belgenlandje is!

Lees ook: