Home Lifestyle ‘Game of Thrones’-fans, opgelet: een bekende acteur uit de serie komt naar...

‘Game of Thrones’-fans, opgelet: een bekende acteur uit de serie komt naar FACTS

Hou 19 en 20 oktober alvast vrij in je agenda.

© HBO

Winter is coming, en dat is wel welkom nu het net zo heet is buiten. Er komt namelijk een superbekende ‘Game of Thrones’-acteur naar FACTS in Gent eind oktober.

In mei moesten we afscheid nemen van een van de beste series aller tijden. Het achtste en allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’ was dan misschien niet echt wat we ervan verwacht hadden, het blijft toch een topreeks! Wie graag eens een van de hoofdrolspelers wil ontmoeten, moet deze herfst zeker naar Gent afzakken. Niemand minder dan Tormund Giantsbane, de grote roste leider van de wildlings, zal er aanwezig zijn op FACTS.

Hilarische noot

Kristofer Hivju uit Noorwegen vertolkte het personage zes seizoenen lang. We hadden altijd oneindig veel respect voor Tormund omdat hij steeds aan de zijde van ons favorietje Jon Snow bleef. Op het einde van de reeks – opgepast, spoiler alert! – zien we Jon dan ook de wijde wereld intrekken samen met Tormund. Hij zorgde vaak ook voor een hilarisch noot in de afleveringen met onder andere zijn crush op Brienne.

Kristofer zal op FACTS een volledig weekend beschikbaar zijn voor foto’s, handtekeningen en hij zal op al jouw vragen proberen antwoorden in panelgesprekken. Naast ‘Game of Thrones’ kan je de acteur ook misschien herkennen van zijn rolletjes in onder andere ‘Fast & Furious 8’ en ‘After Earth’.

FACTS vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 oktober in Flanders Expo in Gent. Tickets kan je online bestellen op de website. Een kaartje kost 18 euro per dag, en 31 euro voor het volledige weekend.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.