Home celebs AHA: deze ‘Game of Thrones’-actrice weigerde de rol van Anastasia Steele in...

AHA: deze ‘Game of Thrones’-actrice weigerde de rol van Anastasia Steele in ‘Fifty Shades of Grey’

En om een goede reden!

© Universal

Anastasia Steele die niet gespeeld wordt door Dakota Johnson? We kunnen het ons amper nog inbeelden, maar bijna was het zo. De vrouwelijke hoofdrol van ‘Fifty Shades’ werd namelijk eerst aangeboden aan deze ‘Game of Thrones’-actrice.

Emilia Clarke die we allemaal kennen als Daenerys Targaryen uit de serie ‘Game of Thrones’ heeft in een interview bekendgemaakt dat ze de rol van Anastasia Steele in ‘Fifty Shades of Grey’ geweigerd heeft. In een gesprek met The Hollywood Reporter vertelde de actrice dat ze een aanbod gekregen had om de vrouwelijke hoofdrol in het erotische verhaal te spelen.

Toch besloot Emilia uiteindelijk om het niet te doen. ‘Ik ben dol op Sam (de regisseuse) en ik vond haar visie prachtig. Maar de laatste keer dat ik naakt op camera te zien was, is lang geleden. En toch is het vraag die ik nog vaak krijg, net omwille van het feit dat ik een vrouw ben’. Hier verwijst de actrice naar een zeer korte naaktscène in een van de eerdere seizoenen van ‘Game of Thrones’.

‘En het is ontzettend vervelend en ik ben het meer dan beu, want ik deed het voor het personage. En niet zodat een of andere kerel naar mijn borsten kon staren’, ging ze verder. In de rest van het gesprek legt ze uit dat die naaktscène de aandacht weg nam van ander acteerwerk dat ze gedaan had. Net daarom vond ze dat ze de hoofdrol in ‘Fifty Shades’ niet kon aannemen, want mensen zouden er in de toekomst steeds vragen over blijven stellen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.