Home Lifestyle Food Frosecco belooft hét drankje van deze zomer te worden

Frosecco belooft hét drankje van deze zomer te worden

Wij weten wat te serveren dit weekend!

We zijn dan wel volwassen, maar soms genieten we ervan om ons nog eens als een kind te gedragen. En laat dat net zijn waar bevroren drankjes hun intrede doen. Terwijl de afgelopen jaren vooral rosé ijverig in de diepvries werd gelegd, gaan we deze zomer massaal aan de frosecco.

Move over, frosé! Frosecco – frozen prosecco – wordt dit jaar namelijk hét drankje van de zomer. De lekkernij doet momenteel de ronde op het internet nadat die gespot werd op het menu van het hippe 1 Hotel Brooklyn Bridge. Vergis je niet, de rooftopbar heeft niet gewoon voor de gelegenheid een fles prosecco in de diepvries gelegd, maar bedacht cocktails als Frosecco Fiore (met vlierbloesem, citroen en lavendel) en Fruta (met braambessen en perzik).

Frosecco + frosé

Maar ook Aperol Spritz Slushie en de Mojito Royal Slushie maken momenteel furore op de hipste Instagramaccounts. En wij zijn er zeker van dat frosecco ook snel zijn weg zal vinden naar onze cafés en bars. Kan je niet kiezen tussen frozen prosecco en frosé? Combineer ze dan gewoon, bijvoorbeeld met een fles sparkling rosé. Wij zijn fan!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: