Home Lifestyle Met deze fotoshoot heb je het ideale moederdagcadeau én steun je het...

Met deze fotoshoot heb je het ideale moederdagcadeau én steun je het goede doel

De actie ‘Mama’s voor het leven’ van organisatie Memisa brengt betere zwangerschapszorg in landen waar dit een probleem is.

Wil jij samen op de foto met de mama of met je eigen kinderen? Op 30 en 31 maart kan je bij ngo Memisa terecht voor een professionele fotoshoot. Met de opbrengst ervan wil de organisatie betere zorg brengen in landen waar vrouwen tijdens en na hun zwangerschap niet voldoende gezondheidshulp krijgen.

Ook al is het nog wachten tot mei op Moederdag, geeft de Belgische organisatie Memisa je binnenkort al de kans om het ideale cadeau te voorzien voor je mama. Op zaterdag 30 en zondag 31 maart organiseert het de fotoshoot ‘Mama’s voor het leven’, een moment waarop jij en je mama (of je eigen kinderen) een professionele foto kan laten maken door fotografe Géraldine Jacques. In ruil voor een vrije bijdrage die rechtstreeks naar de werking van Memisa gaat, nemen jullie een mooie herinnering mee naar huis.

Met de actie wil de ngo het probleem van moedersterfte onder de aandacht brengen. Wereldwijd sterven er nog elke dag 830 vrouwen aan de gevolgen van hun zwangerschap of bevalling door een gebrekkige gezondheidszorg. Memisa zorgt voor extra medisch materiaal en geneesmiddelen in de landen waar dit een veelvoorkomend probleem is.

Door samen met je gezin op de foto te gaan, help je ook nog eens een andere mama die het wellicht minder goed getroffen heeft. Zo zorg jij er mee voor dat Moederdag dit jaar net dat tikkeltje specialer wordt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De shoot vindt plaats op 30 maart in Brussel en 31 maart in Gent. Inschrijven kan via mamasvoorhetleven.be.

Lees ook: