Home Lifestyle Food ZON(DIG)DAG: minicheesecakejes met frambozencoulis

ZON(DIG)DAG: minicheesecakejes met frambozencoulis

Flair
Geen zin om een hele cheesecake mee te zeulen naar je werk of klas als verjaardagstraktatie? Dan heeft redactrice Robine deze week dé oplossing voor jou: minicheesecakejes met frambozencoulis! Lekker handig in een muffinvormpje om uit te delen. Of om zelf op te smullen in de zetel, natuurlijk!

25 min. voorbereiding + 26 min. in de oven + 30 min. afkoelen

Welke ingrediënten hebben we nodig voor een fudge van 20 cm x 20 cm?

  • 100 g koekjes (ik gebruikte volkoren koekjes van het merk Verkade)
  • 4 eetlepels gesmolten boter
  • 2 eetlepels witte kristalsuiker
  • 450 ml roomkaas (ik gebruikte van het merk Mon Chou)
  • 50 g witte kristalsuiker
  • 2 eieren
  • koffielepeltje vanillearoma
  • 120 ml zure room
  • 30 g poedersuiker
  • 30 ml water
  • 100 g frambozen
  • 12 framboosjes

Met dank aan Albert Heijn België en KitchenAid

Meer 'Zon(dig)dag'? Hierzo!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.