https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food RECEPT: dit is dé cocktail waar heel Ibiza zot van is

RECEPT: dit is dé cocktail waar heel Ibiza zot van is

Yummzzz

Instagram: @cirocvodka
'Sun is shining, weather is blue' en wij wanen ons bij deze temperaturen heel even op Ibiza. Helemaal compleet wordt het met een heerlijke cocktail in de hand. En laten wij nu net hét receptje hebben voor dat ultieme Ibizagevoel: de Cîroc Zero Gravity.

Wat heb je nodig?

  • 5 cl Cîroc Pineapple
  • 3 cl limoensap
  • 2,5 cl simple syrup (suikerwater: 1 deel suiker, 1 deel water)
  • 10-tal muntblaadjes
  • Crushed ice
  • Stervrucht 

Zo maak je het:

Doe de muntblaadjes in een glas en stamp lichtjes aan. Voeg vervolgens 5 cl Cîroc Pineapple, 3 cl limoensap en 2,5 cl simple syrup toe. Vul het glas tot boven met crushed ice en meng alles goed. Top indien nodig af met nog een beetje crushed ice. Garneer met een takje munt en een schijfje stervrucht.

We're going to Ibiza

Voor hun nieuwste campagne 'On Arrival' trok CÎROC Ultra-Premium Vodka samen met de wereldberoemde fotograaf Mario Testino naar het hippe Ibiza. Amber Le Bon – dochter van supermodel Yasmin Le Bon en Simon Le Bon, zanger van Duran Duran – mocht dit keer als gezicht schitteren op de prachtige campagnefoto's. De jonge brunette werkt al een tijdje als model, maar wil nu vooral werken aan haar carrière als dj, en welke plek is daar beter geschikt voor dan het hippe Ibiza? In de exclusieve club Destino maakte Amber samen met CÎROC Ultra-Premium Vodka enkele weken geleden dan ook haar dj-debuut tijdens de CÏROC 'On Arrival'-party, inclusief de Zero Gravity-cocktail. En dat was een feestje!

Lees ook: