Home Lifestyle Food OH MY: er bestaat nu ook een echt mayonaisecafé

OH MY: er bestaat nu ook een echt mayonaisecafé

Taggen, die mayonaiseaddicts!

Shutterstock
Mayonaiselovers, unite, want het heerlijke witte goedje lijkt nu eindelijk zijn welverdiende sterrenstatus te bereiken. En dat wordt gevierd met een gloednieuwe hotspot die vol-le-dig gewijd aan good old mayo. Heaven!

Voel jij je ook altijd lichtelijk beschaamd wanneer je op restaurant om een vierde potje mayonaise moet vragen? Helemaal niet nodig – of toch niet wanneer je een bezoekje brengt aan een mayonaisecafé

Het 'Two Kewpie Mayo Café' werd onlangs geopend in Tokyo, Japan – waar ze mayonaise niet kende tot founder Toichiro Nakashima het goedje ontdekte tijdens een reis in de States en – net zoals ons – spontaan verliefd werd. Zo verliefd dat 'ie er maar meteen een heel café aan wijdde.

In het mayonaisecafé hangen de flessen mayonaise letterlijk aan het plafond en is er een uitgebreid assortiment van verschillende types mayonaise bij de saladebar (omdat het helaas nog altijd niet helemaal sociaal aanvaard is om de saus per lepel naar binnen te werken). Elk item op het menu is te verkrijgen met bijpassende mayonaises of met een versie naar keuze. Hallo, hemel!

Two Kewpie Mayo Café is nog tot eind maart geopend in Tokyo, en verhuist daarna naar Nagoya. Snel boeken dus, die tickets!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.