Home Lifestyle Food M&M’s komt met een nieuw smaakje speciaal voor Pasen

M&M’s komt met een nieuw smaakje speciaal voor Pasen

Shutterstock
Wij moeten het helaas stellen met de klassiekers, maar aan de overkant van de oceaan worden er M&M’s in de gekste smaken uitgebracht. Denk maar aan pecan pie, cheesecake van witte chocolade én karamel. Nu brengt het merk nog een extra smaak op de markt en die willen wij dolgraag proeven.

Als we de geruchten (en het Instagramaccount Junk Banter) mogen geloven, is er een nieuwe flavor op komst namelijk cupcakes met vanillesmaak(!). De snoepjes worden uitgebracht in lieve pastelkleurtjes zoals lichtgeel, babyblauw en zachtroze en zijn dus ideaal voor Pasen. Normaal liggen de M&M’s na valentijn in de winkel.
 

De chocoladesnoepjes hebben een basis van witte chocolade en smaken verder dus naar cupcakes met een vanillesmaakje. Enige nadeel? De M&M’s worden exclusief verkocht bij Target en ze zijn dus niet in België te koop. Hoe lang ze precies beschikbaar zijn, is voorlopig nog niet geweten. Vertrek jij na veertien februari richting de Verenigde Staten? Breng je dan voor ons een klein voorraadje mee, pretty please?
 

Lees ook: